Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Billede fra de Australske Mesterskaber i Melbourne. Mandag bliver det alvor, minbaad.dks udsendte sejler sandsynligvis med efter en gast faldt ned af en trappe. Foto: Alex McKinnon

Søren Kæstel blogger fra Australien før VM

Spørgsmålet er om Berg, Kæstel og Holm vejer under 285 kilo ved Drage-VM. Samme problem har VM-favorit Team Schønherr, hører vi i dag i Melbourne.

Af Troels Lykke |

Søren Kæstel, gast hos Frank Berg skriver fra Melbourne:

Vi havde en god flyvetur til Melbourne hvor vi heldigvis blev upgraded til business class på halvdelen af turen fra København.

Vi er landet med varmen temperaturerne har været svingende fra 10 til 30 grader i ugerne op til VM, med i går som den varmeste på 30 grader og vind fra nord med en styrke 20 til 30 knob.

Vi har lige nogle få kilo vi skal tabe inden lørdag morgen hvor vi vejer ind, de fleste af de sejlere der håber på en topplacering er alle over grænsen, men springer lige et måltid eller 2 over for at klare vægtgrænsen på de 285 kg.

Dyre bajere

Her i Australien er det meste omvendt solen står i den forkerte retning, bilerne kører i den gale side og bajerne koster en formue?

Vi fik ikke som håbet sejlet her fredag vi satser på en god dag lørdag, der er meget rust som skal bankes af på grund af isvinteren i dk.

De fleste andre deltagere har som Tune-up, sejlet australske mesterskaber i de sidste 4 dage, der har været et blandet vejr rent vindmæssigt så det er hvad vi skal regne med den næste uge også, så det er på med vanten og af med huen.

Schønherr vandt

Jørgen Schønherr vandt i øvrigt mesterskabet med god speed i de sejladser med vindstyrke i den højere ende af skalaen. I vil høre mere........(fx om de danske hold kan veje ind)
KH Søren Kæstel

content-loader
content-loader
content-loader