Gå til hoved-indhold
Der er massivt opbud af trænere og følgebåde, så hvis uheldet er ude, er der altid en til at samle sejlerne op. Foto: SYCKapsejlads
Der er massivt opbud af trænere og følgebåde, så hvis uheldet er ude, er der altid en til at samle sejlerne op. Foto: SYC

Vintertræning for E-jolle i Sønderborg

E-jollerne har deres første internationale vintertræning i Sønderborg i 2011. 25 sejlere fra Danmark og omegn mødes til seks træningsarrangementer.

Af katrine bertelsen |

Trods det kolde vintervejr skal E-jollesejlerne træne for første gang i år. Der møder ca. 25 E-jollesejlere frem fra Danmark og Tyskland, som får en stor udfordring i det kolde vejr, da de har så meget tøj på, at det bliver rigtig svært at bevæge sig i båden. Men det lærer sejlerne også meget af.

Skulle de ryge i baljen skal de dog ikke bekymre sig, da der i SYC ydes en stor indsats fra forældre og andre hjælpere og trænere, hvilket betyder at der altid er fire træner-/hjælperbåde på vandet, så sikkerhed og træning er i top.

Forårsprogrammet står på 6 weekendtræninger inden påske og går ud på trim, teknik, strategi, taktik og kapsejladsforberedelse. Derudover bliver der lagt stor fokus på den enkelte sejlers mål, muligheder og udvikling.

Træningen er fra kl. 9.00 til 16.00 lørdag og søndag - kun afbrudt af en god gang varm middagsmad i klubhuset.

Der er mulighed for overnatning i klubhuset, hvilket flere af sejlerne allerede benytter sig af frem for at køre de flere hundrede kilometer hjem til Hamborg, Bremen og Kiel.

E-jolle-gruppen i Sønderborg Yacht Club

content-loader
content-loader
content-loader