Gå til hoved-indhold
Hvorvidt den danske båd løber med palmerne afgøres om to uger på bådudstillingen i Düsseldorf, hvor Nordship også deltager.Kort Nyt
Hvorvidt den danske båd løber med palmerne afgøres om to uger på bådudstillingen i Düsseldorf, hvor Nordship også deltager.

Nordship til Fredericia med mulig prisvinder

Nordship 360 DS, som er nomineret til ”European Yacht of the Year”, kan ses til februar på Fredericias Boat Show. Snart afgøres det om hun får en pris.

Af Troels Lykke |

Det mindede lidt om Legoland på en travl sommerdag, da Nordship Yachts i 2009 udstillede på Boat Show i Fredericia.

I al fald var køen for at komme ombord og besigtige Lunderskov-værftets 38 fods dæksalonbåd næsten lige så lang som til Legolands mest populære forlystelser.

- Vi har aldrig oplevet noget lignende – det var helt overvældende, husker Jørn Olesen fra Nordship.

Der er næppe tvivl om, at sydøstjyderne også får stor opmærksomhed på Fredericia Boat Show 2011. De stiller nemlig med deres nye Nordship 360 DS, som er nomineret til prisen ”European Yacht of the Year”.

Pris afgøres om to uger

Hvorvidt den danske båd løber med palmerne afgøres om to uger på bådudstillingen i Düsseldorf, hvor Nordship også deltager.

- Det bliver utroligt spændende. Men nomineringen er i sig selv et kæmpe skulderklap, og 360’eren er allerede en succes. Siden introduktionen for et års tid siden har vi allerede bygget en halv snes af dem, fortæller Jørn Olesen.

I det hele taget er aktivitetsniveauet højt hos Nordship Yachts, som nyligt har landet en ordre på helt ny model af deres 43 fods flagskib. Desuden arbejdes der intenst på at sikre en ordre på en spektakulær, specialbygget 46 fods båd til en kunde i udlandet.

Med den nye 43’er er hele Nordship’s serie fra 36 til 43 fod nu opdateret til nye modeller. Alle er de dæksalon sejlbåde, som Nordship i mange år har koncentreret deres produktion og udvikling omkring.

Panoramaudsigt

- Det giver lyse og rummelige faciliteter og panoramaudsigt hele horisonten rundt.  Følelsen af at være i ”en kælder” eller under dæk oplever du ikke i en dæksalonbåd, og sejlegenskaberne er kommet helt på højde med andre bådtyper, siger Jørn Olesen.

Han ser frem til at udstille i Fredericia, som har et meget sejlkyndigt publikum, mener han:

- 95 procent af de besøgende, vi havde ombord på vores båd på 2009-udstillingen, havde en klar relation til sejlsport, og Fredericia trækker traditionelt et meget kvalificeret publikum, vurderer Jørn Olesen.

Fredericia Boat Show foregår 25.-27. februar & 3.-6. marts 2011.

www.nordship.dk

content-loader
content-loader
content-loader