Gå til hoved-indhold
Det er muligt at få foden på eget custom build 46 fods dæk fra 6 millioner incl. moms og storudstyrspakke. Foto: Mick Anderson/Elvstrøm SailsUdstyr
Det er muligt at få foden på eget custom build 46 fods dæk fra 6 millioner incl. moms og storudstyrspakke. Foto: Mick Anderson/Elvstrøm Sails

1.udgaven af dansk luksus-cruiser søsat

I denne uge bliver den første udgave af Nordship nye 46 fods custom cruiser overdraget til sin franske ejer, som derefter sætter kursen sydpå til bådens nye hjemhavn i La Rochelle, Frankrig.

Af katrine bertelsen |

Efter at det for kun 1 ½ år siden blev besluttet at satse på custom-producerede både, er den første Nordship 46 Custom nu allerede søsat.

Der er allerede en del interesse om den nye 46 C selv om konceptet lægger op til fuldstændigt frit spil hos kunderne, hvor der kan vælges frit med hensyn til størrelse, indretning og design.

- Vi vil på ingen måde være kede af det, hvis endnu et par kunder beslutter sig for en båd på samme skrog som den netop søsatte Nordship 46c, siger Lars Buchwald.

- Da der ikke er lavet støbeform til skroget, er det forfra med opbygning af et nyt skrog fra bunden, men tegninger og beregninger har vi klar.

Værftet kan håndtere både op til 60 fod i de nuværende lokaler, og skulle opgaven lyde på noget større er der også råd for det.

Mick Anderson fra Elvstrøm Sail var på vandet med båden i sidste uge og sejlede en tur i cruiseren i let vind på Kolding Fjord. Båden er udstyret med Elvstrøm EPEX selvslående fok og storsejl. Nordship 46 Custom Line gik 7,3 knob på kryds i 7m/sek vind.

content-loader
content-loader
content-loader