Gå til hoved-indhold
Morten Lorenzen har i mange år været direktør i Kongelig Dansk Yachtklub. I dag sidder han i flere bestyrelser i erhvervslivetFoto: Troels LykkeKort Nyt
Morten Lorenzen har i mange år været direktør i Kongelig Dansk Yachtklub. I dag sidder han i flere bestyrelser i erhvervslivet. Foto: Troels Lykke

Lorenzen formand i ny bestyrelse på minbaad.dk

Minbaad.dk styrkes nu med en bestyrelse, hvor den erfarne erhvervsmand Morten Lorenzen sidder for bordenden. Han har tidligere været i bestyrelsen for et bådmedie. Interview.

Af Troels Lykke |

51-årge Morten Lorenzen fra Hellebæk har i mange år fungeret i Bådmagasinets bestyrelse, som han dog har været ude af i nogle år.

Nu er han atter aktiv i et bådmedie, nemlig på minbaad.dk, der har eksisiteret i tre år til april.

Morten Lorenzen, hvorfor går du nu ind som bestyrelsesformand for minbaad.dk?

"Jeg tror faktisk at jeg kan gøre en forskel - ellers indlader jeg mig ikke på sådanne opgaver. Minbaad.dk har på kort tid opnået en flot markedsposition på nichemarkedet for sejlersites i Danmark. Jeg kan forhåbentlig være med til at konsolidere og udvikle den position, og samtidig være med til drive virksomheden fremad. Potentialet er der ihvertfald."

Hvad er målet med dit arbejde i bestyrelsen?

"Det er for tidligt at komme med tydelige programerklæringer. Men jeg kan i hvertfald hjælpe til med at skærpe kanterne i forhold til forretningen, ligesom jeg har et udtalt ønske om at sætte nogle nye projekter i søen. Men der bliver ikke tale om revolution, snarere evolution. minbaad.dk er jo et fremragende sejlersite, men vi kan altid gøre det lidt bedre, og det er ihvertfald et mål."

Du har også valgt at være skrivende på sitet, hvorfor det?

"Well, jeg er på ingen måde journalist, hvilket mine skriverier tydeligt viser. Men jeg har lyst til at forstå mediet, og lære hvad det er som forretningen "tumler" med. Jeg har i flere år været redaktør på KDYs medlemsblad Sejlsport, og der fik jeg lov til at skrive lidt om sejlsport og sejler oplevelser. Det synes jeg var interessant, og som kommentator på minbaad.dk kan jeg vælge frit mellem emnerne og dele ud af mine synspunkter og oplevelser," siger Morten Lorenzen.

content-loader
content-loader
content-loader