Gå til hoved-indhold
Morten Lorenzen brænder for sejlsporten og har tilført en masse store stævner til Danmark. Nu åbner han munden hver uge på minbaad.dk. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Morten Lorenzen brænder for sejlsporten og han har tilført en masse store stævner til Danmark. Nu åbner han munden hver uge på minbaad.dk. Foto: Troels Lykke

Morten Lorenzen ny mand på minbaad.dk

Tidligere KDY-direktør og stævneboss for Danish Open, Morten Lorenzen, står nu for flere holdninger og mere dybde på minbaad.dk. Læs portræt.

Af Troels Lykke |

51-årige Morten Lorenzen fra Hellebæk har igennem de seneste 25 år haft travlt inde for sejlsporten.

Det er sket som aktiv sejler, projektmager, frivillig klubmand, som event arrangør, bestyrelsesmand,  ansat direktør i KDY og ikke mindst som drivkraft på den internationale Match Race scene, hvor han i en periode på seks år var præsident for World Match Race Association.

Som aktiv sejler har han sejlet L-23, H-Båd, X-79, Drage, X-99, X-46 og ikke mindst matchrace med Sten Mohr og Mikkel Røssberg.

Morten var også een af de bærende kræfter i Nokia Sailing Team, som igennem ti år succesfuldt prøvede kræfter med de store både, One-Off´s, v.o.60´ere og 60 fods Trimaran.

Igennem en periode var Morten medlem af Match Race kommitteen i den internationale sejlsports federation, ISAF, ligesom han i en årrække var medlem af DS´s Eliteudvalg og Danmarks Idræfts Forbunds Medieudvalg.

Medvært på DR Sporten

Ved OL i 2008 i Kina, var Morten en populær medvært sammen med Ole Jacobsen på DR Sporten - og berigede en hel nation med  ekspert-kommentarer ikke mindst om 49´er heltene.

Morten har et stort sejlerhjerte, og har kontinuerligt projekter kørende, da han er fast besluttet på at være med til at udvikle vores kære sport.

Et sådan projekt så bl.a dagens lys for fem år siden, da han introducerede Watski2Star til sejler Danmark, sammen med KDY og Helsingør Amatør Sejlklub.

Stort netværk

Morten´s netværk er stort, både nationalt og specielt internationalt - og han har kontakter indenfor de fleste af sportens mange discipliner.

Nu skal Morten skrive en ugentlig artikel for minbaad.dk´s læsere - og han har mange gode ideer til emner der kan tages op.

Det vil i første omgang komme til at dreje sig om international sejlsport, og gerne med en mulig dansk vinkel.

Men har du nogle forslag til emner, så kom endelig med dem. Send en mail til Morten på ml@mconsulting.dk


Bouwe Bekking og Morten Lorenzen i 2009 under 470-VM i Rungsted. Et stævne KDY og Lorenzen fik masser af roser for. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader