Gå til hoved-indhold
Gottifredi Maffioli har produceret tovværk i over 80 år. Først til bjergbestigere og siden 1980’erne til sejlbåde.Udstyr
Gottifredi Maffioli har produceret tovværk i over 80 år. Først til bjergbestigere og siden 1980’erne til sejlbåde.

Proffernes tovværk Maffioli fås nu i Danmark

America’s Cup-bådene BMW Oracle Racing og Luna Rossa gjorde det. De bedste i Barcelona World Race gør det. Sejler med tovværk fra italienske Gottifredi Maffioli. Se det hos Columbus Marine i Bella.

Af Troels Lykke |

Verdens hurtigste Jorden Rundt-trimaraner gør det. Og masser af besætninger i OL-klasser og de hotteste entype-klasser over hele verden gør det. Sejler med tovværk og liner fra italienske Gottifredi Maffioli.

Nu er Columbus Marine er blevet officiel importør i Danmark, så nu får også de danske sejlere mulighed for at benytte dette super-brand.

Den italienske tovværks-producent er suverænt blandt de foretrukne, når det gælder kvalitets-tovværk, fordi deres tovværk er på forkant med mulighederne, når det gælder kvalitet, styrke og holdbarhed. Det fortæller Columbus Marine til bådpressen.

Tovværk i 80 år

Gottifredi Maffioli har produceret tovværk i over 80 år. Først til bjergbestigere og siden 1980’erne til sejlbåde.

De har altid været kendetegnet ved deres innovative løsninger og har altid været på forkant med, at introducere tovværk med de nyeste materialer.

Gottifredi Maffioli var de første til at producere tovværk i nylon
og forrest med introduktionen af Kevlar, Vectran og Dynema i tovværk.

Højt på ønskelisten

”Vi har længe ønsket at få importen af Gottifredi Maffioli’s tovværk. Det fås ikke bedre, og en topkvalitet tovværks-linje passer perfekt ind i vores produktsortiment og vores målsætning om at levere førsteklasses produkter til de danske sejlere”, siger Henrik Nielsen, direktør for Columbus Marine.

”Det er ekstremt vigtigt for Gottifredi Maffioli, at samarbejde med en partner, der deler de samme mål som Gottifredi Maffioli og har evnen til at give vores kunder en førsteklasses service, support og distributionsnet”, forklarer Pierangelo Maffioli, CEO hos Gottifredi Maffioli om deres valg af Columbus Marine, som deres eksklusive distributør i Danmark.

content-loader
content-loader
content-loader