Gå til hoved-indhold
Henrik Nielsen fra Columbus Marine har givet et beløb som OL-sejleren kan købe for, indtil videre frem til efter OL næste år. Foto: Troels LykkeUdstyr
Henrik Nielsen fra Columbus Marine har givet et beløb som OL-sejleren kan købe for, indtil videre frem til efter OL næste år. Foto: Troels Lykke

Columbus Marine sponsor for OL-sejlere

Sejlunionen indgår nu en sponsoraftale med Columbus Marine, som vil levere bl.a. Harken-udstyr til OL-sejlerne. - De giver os feedback om produkterne, siger Henrik Nielsen fra Columbus Marine.

Af Kristian Boye, Tekstwerk |

Det danske sejlerlandshold får fremover endnu stærkere chancer for at hente medaljer hjem til Danmark. Dansk Sejlunion har nemlig indgået en sponsoraftale med Columbus Marine A/S, som leverer det bedste og førende udstyr inden for sejlsporten.

Den nye aftale betyder, at Columbus Marine sørger for udstyr til landsholdssejlerne og giver talentmassen favorable tilbud. Et tiltrængt boost til elitesatsningen i dansk sejlsport. Aftalen løber til udgangen af 2012.

Udstyr til at optimere

"Sejlerlandsholdet har behov for de bedste både og det bedste udstyr for at optimere alle elementer af vores elitesatsning. Det nytter jo ikke noget at være verdens bedste sejlere, hvis vores grej går i stykker. Derfor er jeg meget glad for aftalen med Columbus Marine. Deres udstyr og denne aftale passer perfekt til vores målsætning inden for elite- og talentsatsningen," siger Dansk Sejlunions sportschef, Thomas Jacobsen.

Columbus Marine har en lang tradition for import og salg af noget af det bedste udstyr i branchen, og i domicilet i Karlslunde glæder de sig også over den nye aftale.

Dels får Columbus Marine støttet den danske sejlsportssatsning, men man får også støtte fra Dansk Sejlunion til at synliggøre produkterne over for unionens mere end 60.000 medlemmer. Når Columbus Marine er på messer kan man fremover også møde nogle af de bedste sejlere.

Eksponering af produkter

"Jeg er utrolig glad for aftalen med Dansk Sejlunion, for den uden tvivl medvirke til en yderligere eksponering af vores produkter. Det er første gang, vi indgår i denne type sponsorater, men da muligheden bød sig, var vi ikke i tvivl om, at Dansk Sejlunion er den rette samarbejdspartner," siger direktøren for Columbus Marine A/S, Henrik Nielsen.

Dansk Sejlunion og Columbus Marine deler målsætningen om at være de bedste, så det var naturligt for direktøren for at kaste sig ind i et samarbejde, som gerne må udvikle sig til et langvarigt forhold.

"Jeg ser aftalen som starten på et forhåbentligt langvarigt samarbejde med Dansk Sejlunion, der skal udbygges over de kommende år. Jeg håber også, at samarbejdet vil hjælpe Dansk Sejlunion med at nå målene, og dermed forbedre muligheden for flere medaljer til Danmark," siger han.

McLube fra Columbus Marine bruger OL-sejlerne til at smøre master, tv., og blokke th.

content-loader
content-loader
content-loader