Gå til hoved-indhold
Thrane & Thrane er sponsor i Volvo Ocean Race med sattelitudstyr, som her sidder bag på en VO 70er.Udstyr
Thrane & Thrane er sponsor i Volvo Ocean Race med sattelitudstyr, som her sidder bag på en VO 70er.

Thrane & Thrane får ny stor ordre

Den danske elektronikgigant, Thrane & Thrane, har indgået en aftale om at levere og installere udstyr til en satellit jordstation i Kina.

 

Af Troels Lykke |

Kontrakten, der er indgået med regeringsorganisationen China Transport Telecommunications & Information Center (CTTIC), har en værdi af 65 millioner kroner.

Den vedrørende levering, installation og test af et RAN (Radio Access Network) system til en BGAN (Broadband Global Area Network) satellit-jordstation uden for Beijing, således at adgangen til Inmarsats BGAN-tjenester i Kina forbedres.

“Det nye system betyder et stort fremskridt i forbedringen af BGAN-tjenester i Kina. Ordren afspejler samtidig Thrane & Thranes førende position inden for udvikling af BGAN-infrastruktur”, siger Thrane & Thranes administrerende direktør Walther Thygesen.

Kontrakten omfatter et Radio Network Subsystem (RNS) og et Radio Frequency Subsystem (RFS), der vil anvende den Inmarsat-4 satellit, som dækker Asien og Stillehavsområdet.

Levering af kontrakten forventes at ske over de kommende 18 måneder, og hovedparten af kontrakten forventes leveret i det kommende regnskabsår.

RAN-systemet vil give CTTIC mulighed for at tilbyde de samme Inmarsat tjenester som det nuværende Inmarsat BGAN netværk.

Herudover vil systemet specielt dække Kinas landområder og territoriale farvand, hvilket muliggør udvikling af værdiskabende BGAN-tjenester særligt rettet til det kinesiske marked.

Kilde: Thrane & Thrane

content-loader
content-loader
content-loader