Gå til hoved-indhold
Udstyr
Thrane & Thrane leverer udstyr til Volvo Ocean Race

Thrane & Thrane ansætter 30 ingeniører

Thrane & Thrane går imod strømmen og ansætter mindst 30 nye ingeniører der skal udvikle nye produkter til den danske satellitkommunikationsvirksomhed.

Af Troels Lykke |

”Vi har mange nye udviklingsprojekter, fordi vores planlægning og visioner for fremtiden viser, at vi skal lave nye produkter inden for alle områder. Vi har en række unikke muligheder som vi vil forfølge”, siger administrerende direktør Lars Thrane til ing.dk.

Lars Thrane siger til nyhedsportalen, at det netop er i krisetider, at virksomheder, der har råd til det, skal sørge for udviklingen af morgendagens teknologi, så man som virksomhed kan styrke sin position, når krisen aftager.

”Hvor vi hidtil har arbejdet med satellitkommunikation på L-båndet på 1,5 Ghz, har vi netop lanceret vores første produkt på 12 Ghz, et Ku-båndssystem, og på det område skal der laves yderligere aktiviteter, og så har vi lige lavet kontrakt med Inmarsat om udvikling af Ka-båndsystemer med endnu højere frekvenser, og det skal vi også bruge nogle mennesker til. Så vi er simpelthen på vej ind i nye satellitsystemer”, siger Lars Thrane.

Kilde: ing.dk og Maritime Danmark

content-loader
content-loader
content-loader