Gå til hoved-indhold
I det mindste slap sejlerne for en gentagelse af sidste års brækkede mast og kæntringer i Larvik. Foto:.h-boat-class.orgKapsejlads
I det mindste slap sejlerne for en gentagelse af sidste års brækkede mast og kæntringer i Larvik. Foto:.h-boat-class.org

VM for H-båd: Alt for meget vind

Igen må vi konstatere, at det ikke kun er det danske vejr, der er lunefuldt. Det tyske kan også være med. Alle sejladser tirsdag – til VM for H-båd – blev udskudt på grund af alt for meget vind.

Af katrine bertelsen |

Bedst som sejlerne – efter tre udsættelser på grund af for meget vind – var krøbet i bådene og var klar til start, blev dagens sejladser afblæst og udskudt til i dag onsdag.

Der er således ingen ændringer i placeringerne, hvor det efter en sort første dag, ser mere og mere håbløst ud for sidste års vinder Steffen Stegger, HS, der ellers var en af favoritterne til årets VM-trofæ før start i går.

Danskerne har ellers gjort det godt, hvor Mads Korsgaard, KDY, ligger nummer et og Claus Høj Jensen, RS, ligger to'er. Også Morten Nielsen, RS, gjorde det godt på førstedagen, hvor det samlet blev til en fjerdeplads.

De øvrige danskere er placeret som følger:

11. Per Hovmark, TS

13. Jesper Dietz, SS

27. Anders Bertelsen, ASK

28. Steffen Stegger, HS

VM for H-både, der arrangeres af den tyske klub Neustädter Segler-Verein E.V. kan følges på: www.wc-2011.h-boat.org

content-loader
content-loader
content-loader