Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Foto: Bjarne Pedersen

Sydbank lukker Søfinans

De senere år har Søfinans oplevet et faldende forretningsomfang der betyder, at Søfinans ikke kan drive en effektiv forretning.

Af katrine bertelsen |

Gennem 30 år har Søfinans været en kompetent sparringspartner for sejlfolk, der har efterspurgt rådgivning og finansiering til køb af ny båd. Men nu er det forbi. Fra og med 11. oktober tilbyder Sydbank ikke længere denne form for bådfinansiering i koncernen.

– Årsagen til lukningen af forretningsområdet skyldes primært, at Søfinans gennem de seneste år har oplevet et faldende forretningsomfang. Udviklingen, der delvist kan tilskrives de senere års afmatning inden for køb og salg af både, har betydet, at det ikke længere har været muligt for Søfinans at drive en effektiv forretning, siger afdelingschef i Søfinans, Michael Bruun.

De bestående lån fortsætter, men der vil ikke blive etableret nye lån. Fremover vil finansiering af både i stedet indgå i den normale rådgivning i kundens lokale Sydbank-filial. De berørte medarbejdere har fået tilbudt andet arbejde i Sydbank-regi.

content-loader
content-loader
content-loader