Gå til hoved-indhold
Santander Consumer Bank, som er ejet af en af verdens største banker, spanske Grupo Santander,Kort Nyt
Santander Consumer Bank er ejet af en af verdens største banker, spanske Grupo Santander,

Lettere at få bådlån med Santander

Santander Consumer Bank gør det nu langt lettere at låne penge til både med et nemt og sikkert bådlån igennem de danske bådforhandlere. Tempo Bådsalg er positive.

Af Troels Lykke |

Santander Consumer Bank er allerede blandt de førende indenfor bilfinansiering og deres konkurrencedygtige produkter, og høje service og kvalitet kommer nu også bådbranchen til gode.

Lanceringen af bådlån fra Santander Consumer Bank sker på messen "Både i Bella" i februar / marts 2012. Her kan besøgende få indblik i de fleksible lånetyper samt det unikke sikre bådlån, der - som noget nyt - giver kunden sikkerhed på lånet i tilfælde af arbejdsløshed, sygdom eller lignende.

Tempo Bådsalg: Vi har brug for en seriøs partner

Bådbranchen hilser konkurrencen til bankerne velkommen og Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg i Ishøj Havn udtaler:

"Bådbranchen har brug for en seriøs finansiel partner, der er specialiseret i både. Vi oplever gang på gang, at handler bliver bremset af kundernes egen bank. I modsætning til før krisen oplever vi således nu i stigende grad, at bankerne ikke er nær så villige til at låne penge til et bådkøb. Så vi er meget glade for, at der igen findes en partner med forståelse for det maritime!"

Santander Consumer Banks vision er, at være blandt de ledende aktører indenfor sine forretningsområder. Siden åbningen af sine danske aktiviteter i 2007, har Santander Consumer Bank etableret sig som en af de mest betydende samarbejdspartnere for de danske bilforhandlere.

Konceptet føres nu videre til de danske bådforhandlere, som herefter kan tilbyde fleksibel og tilpasset lånefinansiering til sine kunder – bådkøberne, som vil opleve, at bådlånsfinansiering igen er i centrum.

Direktør: En hjælp under finanskrisen

Bo Jakobsen, adm. direktør i Santander Consumer Bank, uddyber hvorfor tidspunktet er rigtigt for Santander:

"Vores forretningsmæssige koncept med høj service og konkurrencedygtige låneprodukter har været stigende efterspurgt i bådmarkedet. På grund af finanskrisen synes mulighederne for finansiering af bådkøb at blive mindre. Med henvisning til den stigende efterspørgsel og de finansielle muligheder, vi har som uafhængigt finansieringsselskab i Danmark, giver vi nu de mange gode bådkøbere fortsat mulighed at finansiere deres bådkøb, når det sker hos bådforhandleren."

Vi kan være en løftestang for bådkøb

Han fortæller videre:

"Med vores finansieringsløsninger er vi overbeviste om, at vi kan være den løftestang, der kan hjælpe kunderne til at realisere deres båddrøm, og derigennem bidrage til vækst i bådmarkedet. Vi glæder os til at komme i gang, og den fantastiske måde, vi er blevet modtaget på af forhandlerne, øger blot motivationen og giver samtidig solid grobund for optimisme for bådlånskunderne i Danmark".

En bådkøber, der køber båd hos sin bådforhandler, skal blot spørge sin forhandler om bådfinansiering gennem Santander Consumer Bank.

content-loader
content-loader
content-loader