Gå til hoved-indhold
Jan Schlüter er kendt som en skrap projektmager, der har kørt Danish Open bl.a. De senere år har han været baneleder Swedish Match.Sejlklubber
Jan Schlüter er kendt som en skrap projektmager, der har kørt Danish Open bl.a. De senere år har han været baneleder Swedish Match Cup i Marstrand.

Jan Schlüter ansat i Skovshoved Sejlklub

Øresundsklubben ansætter ny administrativ medarbejder. Det er den internationale dommer Jan Schlüter, der før har kørt store projekter i KDY.

Af Troels Lykke |

Ingrid Hansen, der i mange år har været det faste omdrejningspunkt for Skovehoved Sejlklubs aktiviteter, har valgt at søge nye græsgange. Sejlklubben vil gerne takke Ingrid for en god indsats og ønsker hende alt godt i fremtiden. Det skriver Skovshoved Sejlklub til pressen.

I forbindelse med nybesættelsen af stillingen, har bestyrelsen valgt en strategi, hvor stillingen i højere grad skal støtte op om bestyrelsens planer, for udvikling af klubben de kommende år.

Også kommercielle aktiviteter

Det har været vigtigt for bestyrelsen at finde en person, der kan varetage de meget vigtige opgaver som administrativt omdrejningspunkt, men som også kan være med til – aktivt – at udvikle alle klubbens medlems- og kommercielle aktiviteter.

Der er derfor indgået aftale med Jan Schlüter, der med det samme indtræder i stillingen som administrativ medarbejder. Han vil i en overgangsperiode arbejde tæt sammen med Ingrid og vil i løbet af vinteren blive sat ind i klubbens nuværende aktiviteter.

På længere sigt er det bestyrelsens tro, at Jan kan være ankermand på en række opgraderinger af de nuværende aktiviteter og at han kan være med til at sætte nogle nye skibe i søen, så Skovshoved Sejlklub kan fortsætte sin positive udvikling.

Kender klubben indefra

Jan har været medlem af Skovshoved Sejlklub siden 1976. Han har arbejdet som optimisttræner, været formand for Yngling afdelingen og formand for kapsejladsudvalget i klubben. Jan har også siddet i bestyrelsen i 12 år.

Endelig har han været Direktør for KDY/SKS Match Race Center i 5 år, den gang det var et fælles center. Jan har således en stor erfaring med Skovshoved Sejlklub, dens ånd, dens historie og de forskellige afdelinger. 

Jan er selv aktiv sejler og har gennem årene bl.a. sejlet Optimist, Laserjolle, Hobiecat, Yngling, Swan 46 (såvel kapsejlads som på langfart) og matchrace. Jan er endvidere international baneleder.    

content-loader
content-loader
content-loader