Gå til hoved-indhold
Frank Berg, Søren Kæstel og Niels Kinch fører efter 5 sejladser. Foto: Julian IsherwoodKapsejlads
Frank Berg (tv), Søren Kæstel og Niels Kinch fører efter 5 sejladser. Foto: Julian Isherwood

Drage DM: Føring til Frank Berg

Lørdagens 3.sejlads fik igen byttet rundt på placeringerne til DM for Drager i Hornbæk. Frank Berg og besætning har sejlet sig op på en 1.plads.

Af katrine bertelsen |

På andendagen til DM for Drage i Hornbæk har sejlerne fået en del mere vind. Det medførte mere fart i bådene og flere rokeringer i toppen.

Frank Berg i ”My Way” fører efter de første 5 sejladser med en total på 12 point.

"Jeg ved sgu ikke hvorfor vi vandt i dag", siger Søren Kæstel, "vi var vel bare bedre end de andre." Siger Søren til minbaad.dk, da vi forstyrrer ham i en tre-retters menu med øl og vin i Hornbæk.

Som vi skrev tidligere i dag, er der ikke noget, der kan få fut i Frank Bergs My-Way, som ikke at få en topplacering. Fra at have ligget pænt nede på listen kom My-Way stærkt tilbage i 5. sejlads.

Kronprins Frederik i Nanoq – der lå nummer to efter 4. sejlads  – er rykket ned på en 5.plads. 

Lørdag aften var der gennemført 5 sejladser, og baneleder Christian Lerche er yderst tilfreds.

“Dagen bød på enestående flot kapsejlads”, siger Christian Lerche, efter dagens veloverståede dyst på vandet. Vinden lå mellem 6-10 s/m, med hård luft i sidste sejlads.

“Perfekt sejladsvejr, og med både, der sejler rigtig, rigtig tæt. Der er hård konkurrence mellem bådene i toppen. Jeg tror ikke vi får bedre kapsejladsbetingelser, men især hæfter jeg mig ved de gode starter. De er aggressive, men vi har ikke måttet diskvalificere nogen endnu på grund af tyvstart og vi har ikke måttet ud i omstarter”, siger Christian Lerche.

Jens Christensen, der lå i toppen efter fredagens sejladser, sluttede dagen af med en 7. plads.

“Det var ikke vores dag i dag, men det var en skøn sejlads”, erkendte han.

5. sejlads udløste en fratrækker, “så begynder det at blive sjovt, for så kan det hele rykke en del rundt”, sagde Rene Ville France, gast på DEN 322, Grace – der ser frem til søndagens sidste to sejladser.

Der er ikke mange point mellem de øverste på resultatlisten, så søndagens to sejladser kan stadig rykke rundt på den endelige vinder af DM for Drage 2011.

Se resultatlisten her: www.danishdragons2011.dk

Vinden friskede op til 12-14 m/s lørdag. Foto: Julian Isherwood

 

content-loader
content-loader
content-loader