Gå til hoved-indhold
Er båden ikke målt ind til spiler kan det nås endnu. Foto fra 2010: Elvstrøm SailsKapsejlads
Er båden ikke målt ind til spiler kan det nås endnu. Foto fra 2010: Elvstrøm Sails

Elvstrøm 2 Star i Lillebælt – med eller uden spiler

Sidste frist for tilmelding til Elvstrøm 2 Star Cup 2011 er nu på onsdag. Her skal du tage stilling til, om du vil sejle med eller uden flyvende forsejl.

Af katrine bertelsen |

- Vi har fået en ny version af DH i år og man kan ikke længere direkte se, hvilket måletal man har, når man sejler uden flyvende forsejl. Til vores sejlads gælder følgende praksis, forklarer stævneleder Peer Jensen:

Senest d. 15.juni kl. 19 skal man meddele, hvis man vil sejle med andet end det på tilmeldingen opgivne mål.

Senest d. 23.juni kl. 19 skal målebrevet været ændret på Websejler (det kræver bare en opringning til DS). Hvis det ikke er det, fanger bordet. Så bliver det måltallet som står på Websejler, der er afgørende. Ændring af målet er gratis.

Det er muligt at tilmelde sig Elvstrøm 2 Star enten med eller uden spiler. Dog skal det fremgå af et gyldigt målebrev, om båden er målt med eller uden spiler. Målebrevet kan ændres, ved kontakt med DS, dog skal der forventes lidt behandlingstid ved DS.

Sejladsen sejles i år lørdag den 25. juni

Sejladsen som er på 37,5 sømil afvikles i det utroligt skønne og dejlige farvand omkring Lillebælt med start i Middelfart og rundt de 3 øer, Brandsø , Årø, Bogøog retur.

Elvstrøm Sails er ny sponsor

Årets 2 Star Cup med Fredericia og Middelfart sejlklub som arrangører, har fået ny hovedsponsor, ELVSTRØM SAILS, og dermed sejladsens fremtidige navn: ”ELVSTRØM SAILS 2 Star Cup”. Vinderne i de 4 starter, får som 1. præmie et gavekort på kr. 5.000,-til køb af sejl hos Elvstrøm Sails.

Herudover sejles der om alle de mange øvrige spændende præmier fra yderligere sponsorer.

Sejladsen er allerede blevet kendt vidt og bredt på det store sponsorerede morgenbord, den hyggelige afslutning hvor øl, grillpølser samt lodtrækningspræmierne uddeles, og de mange oplevelser fra sejladsen udveksles sejlerne imellem.

Der sejles om præmier for i alt ca. 35.000 kr. Glemmes skal ikke ”dagens uheldigste besætning”, som selvfølgelig også får noget med hjem.

Stævneleder Peer Jensen fra Middelfart Sejlklub ser frem til at byde mange flere sejlere velkommen den 25. juni i Middelfart.

Stævneleder Peer Jensen kan kontaktes på: Tlf: 21 76 27 06

Se mere om sejladsen på www.2StarCup.dk

content-loader
content-loader
content-loader