Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Henrik og Tobias ses her tidligere på Mallorca.

Derfor blev 470erne udvalgt til 125 mio. seere

Da grandprix-videoen ”New Tomorrow” skulle indspilles blev Henrik Søgaard og Tobias Nørbo udvalgt. Minbaad.dk får her en forklaring på hvorfor. Se video, der er kæmpe reklame for sejlsporten.

Af Troels Lykke |

470erne Henrik Søgaard og Tobias Nørbo fra KDY kommer lige fra Hornbæk, hvor de i dag lørdag har trænet i perfekt vejr og 5 timers træning.

"Skønt," siger Nørbo.

Optagelserne til det danske melodi grand prix blev foretaget i Rügen i Tyskland.

"Her var et stort 10 mands TV hold klar til at lave optagelser fra alle tænkelige steder på båden inde og ude - 6 timers optagelser blev det til i alt og det resulterede som bekendt i 40 sekunders film. Vi er mægtigt stolte af udfaldet og glad for den viser hele teamet, som vi er nået langt med allerede i begyndelsen af sæsonen," siger Tobias Nørbo, gast for Henrik Søgaard.

Hvorfor blev I valgt ud til videoen?

"Grunden til vi blev valgt er simpelt - vi har været det mest progressive danske sejlerteam siden jul og det betyder at man bliver opdaget! Ikke kun af læserne på minbaad.dk eller sejlsport.dk, men også af den store omverden. De synes simpelthen at vi var så seje og havde nogle rigtig fede videoer på vores facebook side at de spurgte os om ikke vi havde lyst til at medvirke i filmen."

Han forklarer videre:

"Det gjorde vi med glæde og håber at de er endnu et startskud til endnu mere omtale af dansk sejlsport og vores team i særdeleshed."

content-loader
content-loader
content-loader