Gå til hoved-indhold
Maiken Schütt har udsat sin rejse til Australien, hvor der sejles VM. Foto: Mick Anderson, SailingPix.dk for Dansk SejlunionKapsejlads
Maiken Schütt har udsat sin rejse til Australien, hvor der sejles VM. Foto: Mick Anderson, SailingPix.dk for Dansk Sejlunion

Maikens hosteanfald kostede brækkede ribben

Et drilsk krumme i halsen har kostet den danske Laser Radial-sejler Maiken Schütt et par brækkede ribben, og det har sat hende markant tilbage i VM-forberedelserne.

 

Af Troels Lykke |

For den danske Laser Radial-sejler Maiken Schütt har de sidste forberedelser frem mod næste måneds VM i Australien fået en nogen anden karakter end planlagt.

Hvad der skulle have været en hyggelig frokost sammen med kæresten, endte nemlig med at koste den VM-aktuelle Laser Radial-sejler to brækkede ribben og talrige lægebesøg.

- Jeg har gennem et stykke tid gået og hostet, men det virkede som om, jeg var ved at blive frisk igen. Hosteriet havde dog givet mig lidt ondt i mavemusklerne, men jeg var ikke klar over, at det kunne gå så galt,” fortæller Maiken Schütt, der stille og roligt sad og spiste frokost, da uheldet indtraf.

- Jeg får en krumme galt i halsen og hoster en enkelt gang, og i samme øjeblik siger det knæk i maven på mig, og så gjorde det bare ondt,” forklarer Maiken Schütt, der ved en efterfølgende scanning får konstateret, at der er træthedsbrud på ribben i begge sider af maven.

For danskeren, der for øjeblikket er bedst placerede dansker på verdensranglisten i Laser Radial som nummer ti, betyder skaden, at afrejsen til verdensmesterskaberne er blevet udsat til sidste øjeblik, og at hun derfor ikke deltager i det øvrige danske holds VM-forberedelser i de kommende uger.

content-loader
content-loader
content-loader