Gå til hoved-indhold
Der var fin vind i Kerteminde til Folkebådene.Kapsejlads
Der var fin vind i Kerteminde til Folkebådene.

Køster besejrer den danske mester i Folkebåd

Lokale Erik Køster og mandskab slog Brian Frisendal ved Storebæltsmesterskab i Kerteminde, et ranglistestævne for 21 Folkebåde. Flest flest kom fra Fyn og Sjælland. Sejlsportscenter blev indviet.

Af Troels Lykke |

Åbent Storebæltsmesterskab 2011 og Dansle Ranglistestævne for Nordisk Folkebåd afviklet i Kerteminde i weekenden under perfekte vindforhold på vandet og i gode sociale rammer på land.

Saileventkerteminde Sejlklub fik gennemført de planlagte 4 sejladser lørdag og 3 sejladser søndag, i alt 7 sejladser under gode og stabile vindforhold både i forhold til styrke og vindretning i 4 til 8 sekundmeter fra østlig og sydøstlig retning på Kerteminde Bugt.

Der var i alt 21 deltagende både hovedsagelig fra Fyn og Sjælland, dog med en enkelt deltager fra Kolding.

Lokal slog de danske mestre

Erik Køster fra Kerteminde sejlklub løb trods en BFD i 6. sejlads af med sejren med 19 point. Nr. 2 blev Kim Kristensen fra Jægerpris Sejlklub med 27. point og på 3. pladsen Brian Frisendahl fra Sundby Sejlforening med 28. point.

Sidste års vinder Per Buch fra Kerteminde måtte tage til takke med en 6. plads.

Stævnet forløb i god "ro og orden", med en enkelt protest og en del omstarter, så søndagens sejladser blev hovedsageligt sat i gang med sort flag.

Stævnet blev en god kombination af spændende sejladser og hygge lørdag aften med middag for alle deltagerne i Kerteminde Sejlklubs nybyggede sejlsportscenter, hvor alle hyggede sig i de nye fine nye lokaler, fortæller Henrik Møhl fra Kerteminde Sejlklub.

Resultater: www.saileventkerteminde.dk/

Hygge i det nye sejlsportscenter i Kerteminde. Hans Schultz fra Kerteminde sidder nærmest.

www.folkebaad.dk

content-loader
content-loader
content-loader