Gå til hoved-indhold
Weekendens stævne i Skovshoved var præget af byger og vindspring. Foto. Claus BertelsenKapsejlads
Weekendens stævne i Skovshoved var præget af byger og vindspring. Foto. Claus Bertelsen

Pehrsson vinder Ylva DM

Skovshoved Sejlklub var i weekenden vært for DM for Ylva. Luffe 37erne var også med, men kunne kun mønstre ni både, ikke nok til et “ægte” DM.

Af katrine bertelsen |

Vinder af DM for Ylva blev atter Leif Pehrsson fra KDY, med fire førstepladser i seks sejladser. I Ylvaernes 4. sejlads kan ses en RDG (redress given), der skyldes en kollision, hvor begge både udgik af sejladsen.

Jon Møgelhøj, kapsejladschef i Skovshoved Sejlklub og baneleder til stævnet fortæller, at de havde seks gode sejladser i pålandsvind, der gav mulighed for at lægge en tilskuervenlig startlinje lige ud for nordmolen og klubhuset.

Dog gav det lidt efterårsagtige vejr en meget lang udsættelse imellem 2. og 3. sejlads, hvor vinden lagde sig og en række byger gav nogle ret voldsomme vindspring.

Hos Luffe 37 blev det Morten Galskov fra KDY, som brugte sin fratrækker på en tyvstart, men derudover lavede han kun 1. og 2. pladser.

Morten Galskov sejlede suverænt i Luffen. I den ene af sejladserne gik han i mål midt i Ylva-feltet – selvom de var startet 10 minutter før.

Alle resultater kan ses her: www.skovshoved-sejlklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader