Gå til hoved-indhold
Opti-sejlere fra Team Henri Lloyd på den danske Extreme 40 i Kerteminde. Foto. Mick Anderson Extreme ChallengerKapsejlads
Opti-sejlere fra Team Henri Lloyd på den danske Extreme 40 i Kerteminde med Køstner, Hviid og Gram-Hansen. Foto. Mick Anderson Extreme Challenger

Opti-sejlere gæstede Extreme Challenger

Under SailXtreme i Kerteminde, var Henri Lloyds jolle team om bord på Extreme Challenger, til en sejlersnak med profferne Rasmus Køstner og Jes Gram Hansen.

Af Troels Lykke |

Henri Lloyd, der er officiel tøjsponsor for Extreme Challenger, har også indgået et samarbejde med 6 jollesejlere, der er repræsenteret i henholdsvis Optimist, Zoom 8, Europa og 29’er klassen.  

Alle skulle sejle i Kerteminde i weekenden, derfor benyttede man lejligheden til at samle jollesejlerne om bord på Extreme Challenger, hvor der blev snakket sejlads og de fik mulighed for at kigge nærmere på den hurtige ”sejlmaskine”.

Om nogle af jollesejlerne går med en drøm om en dag at blive professionel sejler vides ikke, men der blev lyttet interesseret og stillet mange spørgsmål, fortæller Sanne Norvold fra Henri Lloyd.

 

www.facebook.com/extremechallenger

content-loader
content-loader
content-loader