Gå til hoved-indhold
Peter Wolsing er ny konsulent hos Dansk Sejlunion, hvor han skal arbejde for at få flere ud på kapsejladsbanerne. Foto: PrivatSejlklubber
Peter Wolsing fortæller i kommende weekend om sit projekt på Sejlerdagen i Vejle. Foto: Privat

Peter Wolsing ny i DS - skal få flere til kapsejlads

Tidligere KDY-ansat, marketingmand og forfatter om sejlerglæde, Peter Wolsing, er nu startet som konsulent hos Dansk Sejlunion. Mød ham i weekenden til Sejlerdag i Vejle.

 

Af Troels Lykke |

Peter Wolsing, blandt andet kendt som en aktiv kapsejler og forfatteren til flere bøger om sejlsport, er per 1. november ansat som konsulent hos Dansk Sejlunion. Fremover bliver det Peters opgave at få sat ”sejlerfokus” på kapsejlerne i de danske sejlklubber. Det skriver sejlsport.dk.

”Man skal ikke gøre det sværere at arrangere en kapsejlads end højst nødvendigt,” lyder et af mantraerne fra den rutinerede sejler, der gerne vil fjerne lidt af sejlernes fokus på formalia.

Udvikling og læring

”Kapsejlads handler ikke kun om signalflag, krudt og kugler. Det er i lige så høj grad tale om udvikling og læring. Og ikke mindst få skabt et socialt fællesskab, hvor kapsejladsen er et element i en samlet pakke,” siger Peter Wolsing.

Projektet er en udløber af Dansk Sejlunions strategirapport ’DS Strategi 2011’, og Peter er meget klar over, hvad den enkelte sejlklub kan få ud af projektet. ”Det handler om at give klubberne nogle værktøjer, så de kan tænke ud af boksen, hvor flere parametre kommer i spil,” lyder det blandt andet.

Peter Wolsing er forfatter til de tre bøger: Sejl, vind og være glad, Kom godt i gang med Matchrace med Jan Schlüter som skribent samt Kom godt i gang med Kapsejlads.

content-loader
content-loader
content-loader