Gå til hoved-indhold
Jens Dolmer sejlede med på Ericsson under sidste Volvo Ocean Race, der igen starter om få uger. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Jens Dolmer, tv., sejlede med på Ericsson under sidste Volvo Ocean Race, der igen starter om få uger. Foto: Troels Lykke

Dolmer siger nej til tre Volvo Ocean Race-hold

En af Danmarks bedste havkapsejlere, Jens Dolmer, har fravalgt verdens største havkapsejlads, Volvo Ocean Race, i stedet sejler han Baltic 112 og Grand Soleil 46 med Bouwe Bekking. Interview.

Af Troels Lykke |

Hvad, har du sagt nej til tre Volvo Ocean Race-hold?

Jeg er rystet.

Alle sejlere drømmer om at sejle Volvo Ocean Race og samtidig tjene kassen, men Dolmer har fået bedre tilbud, afslører han i dag overfor minbaad.dk.

42-årige Jens Dolmer fra Nykøbing Falster er rolig som altid. Den seje bondemand, der valgte sejlsporten vader nemlig i tilbud efter han gjorde en super figur i sit første Volvo Ocean Race på Ericsson-holdet.

Før den tid sejlede han America's Cup på Victory Challenge. Og i juli i år sejlede han over Atlanten i sin klasse - og vandt.

Og der er andet end Volvo Ocean Race, slår han fast.

St. Tropez og Caribien

Jens Dolmer rejser stadig meget ud og sejler i verden med Volvo-skipperen Bouwe Bekking, der også bor i Danmark.

- Vi har lige vundet Super Maxi World Cup med en 112 fods Baltic, hvor vi slog Hasso Platners hold blandt andet. Næste uge skal vi sejle i båden i St. Tropez. Senere skal vi sejle en Grand Soleil 46 på en tour i Caribien. Der har selvfølgelig været gode grunde til at jeg har sagt nej til tre Volvo Ocean Race-hold, siger Dolmer.

Bouwe Bekking fra Nordsjælland. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader