Gå til hoved-indhold
Hent opdateret respittabel og meget andet godt til Watski2Star.Kapsejlads
Hent opdateret respittabel og meget andet godt til Watski2Star.

Quantum respittabel og tjekliste klar til Watski2Star

Så er Quantum klar med taktisk kort og respittabel til Watski2Star, der sejles fredag. Du kan også hente en tjekliste med vigtige ting der skal gøres før, under og efter sejladsen.

Af katrine bertelsen |

Quantums taktiske kort giver alle deltagerne en god oversigt over sejladsen, med kurser og afstande for hele banen. Som en ekstra service vil samtlige deltagere få en klistermærke til opsætning i cockpittet under sejladsen.

Excel modellen beregner respittiderne i forhold til alle andre deltagere (med DH mål) på sejladsen. Den giver derved deltagerne et overblik over respittiderne ved samlige mærker og i Hundested.

Det eneste deltageren skal gøre er at indtaste sit deltagernummer og sejlretningen for sejladsen. Excel modellen vil løbende blive opdateret ved ændringer i deltagerlisten med sidste opdaterering på onsdag op til sejladsen.

Deltagere og tilskuere kan downloade modellen her: www.quantumsails.dk

Baseret på de tidligere Watski2Star har Jan fra Quantum og Henrik fra X²box lavet en lille checkliste med vigtige ting, der skal gøres før, under og efter sejladsen for at få det bedst mulige udbytte: X²box - Checkliste til DobleHand sejlads

På Jan’s hjemmeside er der en link til en mere omfattende bog om single/Dbl hand-sejlads: www.sejl.dk/nyheder/watski-2star-2011

Hent den endelig løbsindeling for Watski2Star her:www.watski2star.dk og Quantum respittabellen er naturligvis opdateret

Hvis man skal tro på DMI bliver det en frisk tur med 12 ms fra vest... Men for de af os der deltog sidste år er tilliden til DMI nok meget lille, i det deres “ChefMeterolog” forudsage en tilsvarende frisk tur, hvor vi endte med 6 timers vindstille ved Kullen.

God tur fra Jan og Henrik

content-loader
content-loader
content-loader