Gå til hoved-indhold
Carbon3 sejles i Watski2star af Eric Quourning og Søren Gitz. Foto: Carbon3Kapsejlads
Carbon3 sejles i Watski2star af Eric Quourning og Søren Gitz i dag. I går sejlede Bank og Gitz. Foto: Carbon3

90 både kæmper i Watski2Star på Øresund

Se nu delresultater fra Watski2Stars første sejlads på Øresund på 45 sømil. I dag halv syv gik starten igen med 2. etape, ligeledes på Øresund. Quorning afløser Bank i dag på Carbon3.

Af Troels Lykke |

Kl. 11 fredag blev de første både sendt aftsed med hård sydøstelig vind, der først aftager og siden tiltager og drejer til vest.

Der er planlagt to etaper i Øresund. 2 etape starter lørdag morgen kl. 7.30, skriver Helsingør Amatør Sejlklub og KDYs stævnesite www.watski2star.dk

Vejrudsigten til trods, der bød på en sand herretur, så var der 90 både til start, ud af 125 tilmeldte.

Kl. 9 fredag morgen var der skippermøde, hvor Mads "blærrøv" Christensen gav sejlerne en lille peptalk og Jesper Radich en update på en meget interessant vejrudsigt.

Der var tydeligvis en spændt stemning i teltet, da alle sejlere er bekendt med, at der venter et hårdt kryds i eftermiddag nede i Øresund.

Carbon3 og Tarok

I første etape kom Carbon3 i mål efter tre en halv times sejlads på en 45 sømil lang bane. Blandt enkeltskrogsbådene var det Erik Berths Swan 45, Tarok, der kom først.

Skipper Jesper Bank havde ikke mulighed for at deltage i den folængede event, som blev annonceret torsdag og Carbon3 har derfor i dag Lørdag, skiftet rorsmand så det nu er Eric Qourning der sammen med Søren Gitz-Johansen, fyre Carbon3 af på Øresund, fortæller Carbon3 på facebook.

Følg Carbon3 på facebook: www.facebook.com/Carbon3RacingTeam

Delresultater fra fredagens Watski2star: watski2star.dk//uploads/Delresultat2011.pdf

content-loader
content-loader
content-loader