Gå til hoved-indhold
Jonas Warrer og Søren Hansen ved jollerampen i Fremantle. Foto: perth2011.com/Richard PalfreymanKapsejlads
Jonas Warrer og Søren Hansen ved jollerampen i Fremantle. Foto: perth2011.com/Richard Palfreyman

VM i Perth med 120 containere

Med kun 16 dage til VM, ankommer sejlere og containere fra 77 lande i en lind strøm til Perth, Australien. Der regnes med over 1100 deltagere.

Af katrine bertelsen |

Arrangørerne forventer 850 både til ISAF Sailing World Championships 2011 i Perth, Australien. Det er et større logistisk arbejde, at holde styr på sejlere og både.

Hvor der er omkring 388 sejlere til OL, er antallet i Perth tredoblet, da ca. 75 procent af OL-udtagelserne sker her.

Som sejlerne ankommer til Perth til træning forud for VM, har firmaet der står for logistikken haft travlt med at holde styr på de 120 containere med udstyr, der skal igennem told mm. før de bliver ”løsladt” til sejlerne. Der er blevet oprettet et område tæt på træningsområdet, for at gøre det lettere for trænere og sejlere at komme til udstyret efter told- og karantæneinspektionerne er overstået.

Også flyene har drillet, da Qantas, Australien største luftfartsselskab, annoncerede en strejke. Men en voldgift gav 42 dages velkommen udsættelse, og stævnet er forlængst ovre, hvis Quantas stadig vælger at nedlægge arbejdet.

De to danske top 49’er-sejlere Jonas Warrer og Søren Hansen er ankommet i god tid, og træner i øjeblikket fra Royal Perth Yacht Club’s anneks ved Fremantle, en mindre by tæt på sejladsområdet Bathers Bay og Perth.

Perth 2011 ISAF Sailing World Championships sejles fra 18. december 2011 i Fremantle, Australien.

Læs mere på:  www.perth2011.com

 

Containertømning!

content-loader
content-loader
content-loader