Gå til hoved-indhold
Nemt og overskueligt er nøgleordene, nå det handler om CB66-klassen nye hjemmeside.Sejlklubber
Nemt og overskueligt er nøgleordene, nå det handler om CB66-klassen nye hjemmeside.

Ny hjemmeside til CB66

Formand for CB66-klassen i Danmark, Mikkel West-Nørager er stolt af klassens nye hjemmeside. Og det er der god grund til, det er sobert, rent og lækkert og det er nemt at finde rundt.

Af katrine bertelsen |

”Med den nye hjemmeside har vi fået opfyldt en masse ønsker, som vi længe har savnet., bl.a. en forhåndstilmelding til stævner og en ordentlig kalender”, siger Mikkel.

Og det er et lækkert rent design, og det hele er nemt at finde. Bestyrelsesreferater, hvem har hvilken båd, klasseregler, fedt billedgalleri også med videoer og meget mere. Det er god feature, at billederne i toppen også har navne på, så os med dårlig sans for det, kan hitte rede i sejlerne.

Wordpress, god til mindre hjemmesider

Det er den danske CB66 importør Jesper Strands, der er hovedkraften bag den nye hjemmeside, der er lavet i Wordpress.

Wordpress er et mindre CMS, der kan en hel del mere end det umiddelbart kan se ud til. Systemet er oprindelig lavet som et blog-værktøj, men har udviklet sig meget over nogle få år.Kan anbefales til mindre websites.

Siden er faktisk så ordentligt og tilfredstillende, at jeg ikke rigtig kan finde på noget at brokke mig over. Øv! Men godt gået.

Måske er der et lille problem med at finde gamle artikler, Jeg ledte efter nogle gamle artikler, men alt før 2010 er væk. Kommer de mon på igen?

Officielt anerkendt

Så kan vi jo benytte lejligheden til at ønske tillykke med, at CB66 klassen i Danmark er blevet officielt anerkendt som éntypeklasse. Så det bliver et officielt DM i år, hvis der kommer nok deltagere. Men med så meget tjek på hjemmeside og medlemmer, får de danske sejlere nok ikke mulighed for at slippe!

Skitur

Selv om vandet er stift, ligger sejlerne ikke hjemme på sofaen. D. 27. drager 10-12 mand m/k afsted på skitur til Sverige. God tur.

Links:

CB66-klassen: www.cb66.dk

Wordpress:www.wordpress.dk

content-loader
content-loader
content-loader