Gå til hoved-indhold
Hellerup har inviteret Drage, OK-jolle, Yngling, 606, CB66, Melges 24 og A-Cat's til påskestævne. Foto: sejlfoto.dkKapsejlads
Hellerup har inviteret Drage, OK-jolle, Yngling, 606, CB66, Melges 24 og A-Cat's til påskestævne. Foto: sejlfoto.dk

CB66 2011: En travl sæson

Hele 16 stævner har CB66 klassen mulighed for at sejle i 2011. Der tages hul på sæsonen i påsken, hvor Hellerup Sejlklub lægger vand til GB Easter Regatta.

Af katrine bertelsen |

De 16 stævner er fordelt på stævner i Danmark og Sverige, og begynder i påsken med stævne i Hellerup d. 24. – 25. April.

Mikkel West-Nørager mener, at klassen stiller med mindst 12 både til påskestævnet, men håber på flere. De danske CB66-sejlere tog hul på sæsonen allerede i slutningen af februar, så klassen skulle være fit for fight til påskestævnet.

Nordic League

Mikkel siger til minbaad.dk. ”Den absolut vigtigste ting i år er lanceringen af en ny Nordisk Liga, som vil blive sejlet over fem stævner i Sverige, Danmark og Tyskland.”

”Der vil blive sejlet på de bedste lokationer vi kan finde, og der vil være lige vægt på det sportslige og på det sociale. Vinderen af ligaen vil blive kåret som Nordisk Mester ved afslutningsstævnet i Stockholm i september.”

Prologen bliver i Rungsted d. 30. April – 1. Maj. Så går det derefter slag i slag med stævner til Kieler Woche, SM i Marstrand, DM i Århus og finale i Stockholm.

”Vi har sørget for at lægge Nordic League sammen med andre store vigtige stævner, for at det også skulle blive festligt,” slutter Mikkel.

content-loader
content-loader
content-loader