Gå til hoved-indhold
Du kan se Jens Quornings Dragonfly 28 på havnen i Helsingør d.19.august. Foto: watski2star.dkKapsejlads
Du kan se Jens Quornings Dragonfly 28 på havnen i Helsingør d.19.august. Foto: watski2star.dk

Udsolgt til Watski2Star

To måneder før årets Watski2star løber af stabelen i Helsingør, kan de røde lygter tændes. Der er plads til 125 tilmeldte og alle pladser er booket og betalt.

Af katrine bertelsen |

Arrangørerne af Watski2star i Kattegat den 19.-20. august melder om udsolgt på alle hylder. Flere har spurgt om det er muligt at åbne op for ekstra pladser, men af hensyn til sikkerheden og afvikling af stævnet, kan det ikke lade sig gøre. 

Banen bliver: Helsingør - Hesselø - Hundested - Hallands Väderö - Helsingør, eller omvendt. Distancen er på cirka 119 sømil. Der er 3 timers pit-stop i Hundested.

Der arrangeres to klasser - DH Racing for både med gylding DH målerbrev og Cruising for både uden DH målerbrev. Deltagere med målerbrev må have minimum GPH på 650 eller lavere, og alle deltagere skal have en minimum længde på 9,30 meter.

I Cruising klassen fastsætter sejladskomiteen et skønsmæssigt TCC-tal som IKKE kan ankes. Da de sejler uden målebrev, sejler den klasse ikke under kapsejladsreglerne men de Internationale Søvejsregler.

Der vil maksimalt blive accepteret 125 startende både. Tilmelding lukker så snart vi har nået dette niveau, dog senest 1. august 2010. Eftertilmelding kan komme på tale, mod et tillæg på 20% i tilmeldingsgebyr.

Som en service tilbydes forum som en platform for salg af startnummer. Har du solgt dit startnummer sender du de nye informationer om tilmeldingen til ank@kdy.dk

Skipper Jens Quorning og gast Henrik Bøje transporterer deres Dragonfly 28 til Helsingør på trailer. Og hele formiddagen, indtil ca. 1 time før start, vil båden være placeret på kajen, hvor man kan tage et nærmere kig på den.

Du kan se Jens Quornings Dragonfly 28 på havnen i Helsingør d.19.august. Foto: watski2star.dk

Få flere informationer på: http://www.watski2star.dk/

content-loader
content-loader
content-loader