Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Anders Kristensen ny direktør i KDY

Den idrætsuddannede Anders Kristensen, der er kendt som en skrap matchrace-gast og træner, står nu i spidsen af KDY, efter han først var konstitueret direktør efter Morten Lorenzen.

Af Troels Lykke |

Det er med glæde at KDYs bestyrelse sammen med klubbens konstituerede direktør er blevet enige om at fortsætte samarbejdet, Anders Kristensen tiltræder således den 1. juli stillingen som klubbens direktør. Det skriver KDY til pressen.

Anders Kristensen, der til dagligt bor i Helingør, har gennem hele konstituerings perioden vist et drive og engagement for udvikling af klubbens mange aktiviteter og har i den forholdsvis korte periode vist gode resultater, hvorfor udnævnelsen skal ses som en naturlig udvikling, lyder det fra den royale sejlklub.

Anders Kristensen har tidligere været ansat som ansvarlig for klubbens Team Danmark center og har før dette været ansat i Dansk Sejlunion som koordinator for bredde arbejdet og senere talentudviklingen og har således en bred baggrund i sejlsport.

Anders Kristensen fortsætter til udgangen af oktober med varetagelsen af ansvaret for Team Danmark centret.

KDYs bestyrelse ser frem til et dynamisk samarbejde til gavn for vore medlemmer og udvikling af sejlsporten generelt, fortæller KDYs formand Kim Andersen på vegne af KDYs bestyrelse.

content-loader
content-loader
content-loader