Gå til hoved-indhold
Jørgen Tjellesen længst til venstre sammen med et udsnit af de VSK-sejlere, der sæsonen igennem sørger for, at Sejladscenterets kunder får en god sejlads.Kapsejlads
Jørgen Tjellesen længst til venstre sammen med et udsnit af de VSK-sejlere, der sæsonen igennem sørger for, at Sejladscenterets kunder får en god sejlads.

Firma-skovtur i Vallensbæk Havn

Vallensbæk Sejlklubs Sejladscenter har i 2011 en række nye initiativer i posen til centerets match-racekunder. Konceptet udvides med firma skovtur.

Af katrine bertelsen |

I 2011 sæsonen udbygges match-racekonceptet i Vallensbæk med en skovtur – ”Firma-skovturen”, som henvender sig til større og mindre firmaer, der vil byde medarbejderne på en ny og anderledes oplevelse.

”Vores erfaringer fra i fjor tilsiger os, at vi får endnu flere i tale, når vi kombinerer vore sejlads-events i centerets Match 28-både med en social sammenkomst på land,” siger sejladscenterets daglige leder Jørgen Tjellesen.

”Det er stadig de oprindelige sejladsevents i Match 28-bådene, vi sælger flest af, men rigtigt mange så nye muligheder i de company-dage, vi startede i fjor, og til den nye sæson har vi skabt endnu et nyt produkt - Firma-skovturen.”

Et arrangement kan se sådan her ud:

Deltagerne samles i sejladscenterets mødelokale til en briefing om dagen program og praktisk introduktion til bådene af en erfaren event-skipper. Derefter sejladstræning og kapsejlads afsluttende med præmieuddeling, mole-øl og grillmiddag. Varighed for eksempel fra kl. 13,00 til kl. 22,00.

Arrangementet omfatter følgebåd med skipper. Op til 4 stk. Match 28 sejlbåde med hver sin erfarne instruktør. Deltagerne får stillet sejlerøj, sejlerhandsker og redningsveste til rådighedd. Efter sejladserne er der grill-arrangement på havnen, hvor en kok griller og serverer middag.

Den nye sæson bliver den 5. for Sejladscenteret, og kunderne har givet pæne karakterer til sejladscenteret.

”Kunderne melder tilbage med en vurdering på en skala fra 1 til 10, og vi har endnu ikke været under 8. Det kan vi i vid udstrækning takke de klub-medlemmer for, der stiller op som instruktører. Alle instruktører er erfarne sejlere, der er godkendte specielt med henblik på at sejle med event-gæster, og vi samles jævnligt til evaluering af sejladserne.

Interesserede kan ringe på 43 73 23 33 og mailadressen jt@vssc.dk .

content-loader
content-loader
content-loader