Gå til hoved-indhold
Team Boidin på Øresund i den forgangne weekend. Foto: FredstedKapsejlads
Team Boidin på Øresund i den forgangne weekend. Foto: Fredsted

Nordsted: Et sejlerhold skal selv eksponere sig

Boidin Racing Team har nu et samarbejde med Actionvideo.dk for at finde det perfekte video-setup til danske match race både. Se ny kort video fra Øresund med sol og sjov musik.

Af Troels Lykke |

Der bliver talt meget om at sejlsport skal være bedre til at eksponere sig selv, og der er så småt ved at komme gang i udviklingen.

Ledestjernerne herhjemme er helt klart Tractrac og Active Institute i Aarhus, mener matchace-gast og pr-mand om bord hos Boidin-holdet, Frederik Nordsted.

Holdet er dog helt enige om at det er svært også at være filmmand når båden skal sejles.

Sejladsen har altid topprioritet, så videoudstyr der kræver et minimum af opmærksomhed er alfa og omega" siger skipper Martin Boidin og fortsætter:

"Men vi vil gerne være med til at udbrede sejlsporten og vejen skal banes af sejlere i alle klasser, det nytter ikke at vente på at topholdene får professionelle filmfolk.

Nyt samarbejde

Boidin Racing Team har indgået et samarbejde med www.Actionvideo.dk Holdet tester kamera, monteringsbeslag og vinkler for at finde det perfekte setup til de danske Match Race både.

RC44 og senest AC45'erne har lavet flere media trials med et hav af udstyr for at finde de bedste vinkler til tv-dækning.

"Man kan sige vi gør det samme, omend i en lidt anden skala. Den første video vi har lavet med vores GoPro HD kameraer er måske lidt "fjollet", men sæsonen er lige begyndt og vi skal lære kameraerne at kende. Og så er det godt underholdning," siger Frederik Nordsted.

content-loader
content-loader
content-loader