Gå til hoved-indhold
Her ses Thomas Jacobsen, tv. med årets sejler Christian Kamp, der er profsejler. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Her ses Thomas Jacobsen, tv. med årets sejler Christian Kamp, der er profsejler. Foto: Troels Lykke

OL-sportschef lokker med iPad til sine sejlere

Jeg har en målsætning om, at vi skal være det mediemæssige mest progressive landshold i Danmark, skriver Thomas Jacobsen, der lokker sine travle sejlere til at blogge.

Af Troels Lykke |

Hvem skal blive den glade vinder af en Ipad? Det begynder nu virkelig at krible i kroppen, og for mig plejer det at være et rigtigt godt tegn på, at der nu ikke er langt tid til sæsonstart, skriver Thomas Jacobsen på sejlsport.dk.

Og jeg fik i den grad lidt ekstra kløpulver indenfor redningsvesten, da jeg i forrige weekend var en hurtig tur på Mallorca for at besøge de mange danske sejlere, der lå i træningslejr der.

Mallorca er stedet at være for tiden. Især da det også er her, at forårets første World Cup-stævne finder sted her i starten af april måned. Et stævne, som jeg vender tilbage til om et par uger.

Hvem får flest?
For med sæsonstarten følger også en lille konkurrence. Forleden dag fik alle sejlere og trænere på udvalgte hold nemlig en mail, hvori de kunne læse, at jeg udlover en Ipad!

Den kommer til at gå til den sejler, besætning eller træner, der frem til den 1. maj samler flest Facebook 'likes' på en eller flere af deres blogs på Sejlsport.dk.

Konkurrencereglerne er egentlig ganske simple: Den besætning eller sejler, der den 1. maj kl. 12:00 har samlet flest Facebook ’likes’ og/ eller har fået delt links til sine blogs flest gange, vinder!

Samlet sum tæller

Man må helt selv bestemme, om man skriver en hamrende god blog eller laver flere korte, der hver samler en lille håndfuld tommelfingre opad. Det er den samlede sum, der tæller.

Hvorfor en sådan konkurrence? Jo, jeg har en målsætning om, at vi skal være det mediemæssige mest progressive landshold i Danmark. Og dette er bare en af mange måder at arbejde frem mod det mål.

For en ting er, hvad vi kan udføre fra staben omkring holdene. En anden ting er at motivere hver enkelt til selv at tage aktivt ansvar for alle siders af sin satsning på sejlsport - herunder kommunikationen.

Selvfølgelig vil jeg gerne selv vinde den Ipad! Så hvis du synes, at konkurrencen er en rigtig god idé, så giv denne blog den opadvendte tommelfinger på Facebook... :-), skriver Thomas Jacobsen på sejlsport.dk

content-loader
content-loader
content-loader