Gå til hoved-indhold
Der er over 40 både tilmeldt. Tilmeldingsfristen udløber d. 24. juni. Arkivfoto, ViatempoKapsejlads
Der er over 40 både tilmeldt. Tilmeldingsfristen udløber d. 24. juni. Arkivfoto, Viatempo

Sjælland Rundt sejles en uge senere - start 1. juli

Svenskerne var kede af, at Sjælland Rundt altid ramlede sammen med deres Midsommerfest. Men nu skal svenskerne måle både ind til DH og det er dyrt, forklarer HAS-formand.

Af katrine bertelsen |

Formand Kim Dragstrup fra Helsingør Amatør Sejlklub (HAS) fortæller til minbaad.dk, at håbet er at få flere svenskere med til sejladsen, når den er flyttet en uge frem.

”De har igennem mange år klaget over, at det lå lige oveni deres Midsommerfest, og det er jo en af svenskernes store ”helligdage”. Vi håber at der kommer flere svenskere, men nu er LYS jo ude og svenskerne og tyskerne skal have målt deres både ind til DH, og det har vi hørt koster ca. 2.000 kr. Så vi må se hvor mange der kommer udefra.”

Sidste år talte HAS om, at det ville være godt for økonomien at lægge et andet stævne samtidig med Sjælland Rundt, men den ide er skrinlagt. Sponsorerne er igen i år Scandlines og Kronborg Marine Bådudstyr,

I skrivende stund er der ca. 40 både tilmeldt, men Kim Dragstrup håber at der kommer mange flere. Han siger, "vi skal ned på under 12 både, så lukker og slukker vi."

Tilmeldingsfristen er d. 24. juni.

Læs mere og tilmeld dig på: www.sjaellandrundt.dk

content-loader
content-loader
content-loader