Gå til hoved-indhold
Priserne starter ved 475 kr, så der noget for de fleste pengepunge.Udstyr
Priserne starter ved 475 kr, så der noget for de fleste pengepunge.

Julegaver: Find sejlerskoene her

Julen nærmer sig hastigt, og dermed nærmer vi os også det tidspunkt, hvor de kreative talenter skal finde på julegaver. Vi har fundet fem par sejlersko, der nok skal vække glæde.

Af katrine bertelsen |

Selv om finanskrisen kradser, har de fleste af os stadigvæk vores gode job, så mon ikke der også bliver råd til julegaver i år?

Så, hvad med at gå foråret i møde i et par spritnye sejlersko? Vi har tjekket markedet, og har fundet fem forskellige par, der udover at være gode at sejle i, også kan bruges til bal i sejlklubben eller til havefesten.

 

Zhik: ZKG letvægt neopren sko

Brug dem til sejlads, på havnen eller bare til daglig. ZKG er den første i en ny række af innovativt fodtøj fra Zhik. Skoen har perforeret neopren, ideel til det våde miljø, men kan også ånde, når det bliver varmt. Meget blød og fleksibel sål.

Størrelser fra 37 ½ til 47 ½
Pris: 475 kr

ZHIK importeres af Nordic People, der også er forhandler: www.nordicpeople.com

 

Sperry: Harbor Cup Chukka T Moro

Sperry begyndte tilbage i 1935 ved en isglat sø i New England, hvor sejleren Paul Sperry så sin hund Prince løbe over isen. Sperry undrede sig over hundens evne til at stå fast, og blev inspireret til at efterligne poternes rillemønster i skosålen. Skoene er ikke bare gode at stå fast i, de er også lækre.

Denne skribent ærgrer sig over, at modellen her ikke kan fås i små damestørrelser, for der måtte gerne ligge et par under juletræet med mit navn på! (Fik i den Sperry? Gerne helt ned til str. 36 tak…)

Størrelser fra 7 til 15 (ca. 39 til 48 i europæiske skostr.) og i flere naturfarver.
Pris: 1199 kr

For nærmeste forhandler kontakt den nordiske distributør af Sperry: 
Bonvita ApS, tlf.:  3916 3333 eller www.bonvita.dk

 

Aigle: America Marine

En klassisk sejlermokkasin i håndsyet læder. Skoen er meget blød og lækker, og skindet er behandlet så det bedre tåler saltvand. God skridsikker sål, som ikke samler skidt. Farve: Mørkeblå.

Størrelser: 35 – 46
Pris: 533,65 kr

Det franske sejlertøjmærke Aigle importeres af sejlerne Stig og Bjørn Westergaard og kan købes fra butikken W3 i Vordingborggade 93, 2100 København Ø. Butikken har kun åbent lørdage fra 9 – 13, eller på W3’s hjemmeside: www.w3.dk

 

Henri Lloyd: Octogrip Deck

Det engelske mærke Henri Lloyd blev startet den i 1963 af den polskfødte Henri Strzelecki. Med sejlsport som fritidspassion kombineret med hans interesse for tekstildesign så han et potentiale i at udvikle og producere vind- og vandtætte jakker i nye og lette nylon kvaliteter.

Octogrip Deck er en moderne fortolkning af den klassiske dæksko, en let, vandtæt, åndbar mokkasin. Skoen er håndsyet i en lækker vandafvisende læderkvalitet og er forsynet med rustfrie snøreringe,  salt-resistente snørebånd og har en skridsikker ydersål.

Skoene fås i sort eller kombination brun/lys nubuck

Størrelser fra 40 – 47
Pris: 1000 kr.

Henri Lloyd henviser til nærmeste forhandler på tlf. 4810 3838

Se Henri Lloyd’s kollektion på: www.henrilloyd.com

 

Slam: CODE-1

Skoen fra SLAM er en let, åndbar og hurtigtørrende sko udviklet til Americas Cup. Yder optimal støtte og grip – også på ujævne overflader. Slam laver også high-tech sejlertøj, og både HKH Kronprins Frederik og Americas Cup vinderne i 2010 sejler i SLAM.
Skoene fås i Hvid/sølv, grå/sølv, blå/sølv og i størrelserne 36 - 48
Pris: 799 kr.

Forhandlere af SLAM:

content-loader
content-loader
content-loader