Gå til hoved-indhold
Fra vindstille til 13 m/s. Deltagerne i DM for BB10 M kom ikke til at kede sig. Foto: Bogense sejlklubKapsejlads
Fra vindstille til 13 m/s. Deltagerne i DM for BB10 M kom ikke til at kede sig. Foto: Bogense sejlklub

BB10 M: DM sejr til Theis Palm

Efter overbevisende sejlads over otte sejladser vandt Theis Palm og besætning fra Jyllinge årets Danmarksmesterskab i BB10 M.

Af katrine bertelsen |

Efter førstedagens enlige sejlads i roligt vejr, havde sidste års danmarksmester i BB10 M Søren Koitzsch fra Skive, lagt sig i spidsen.

Fredag tog vinden revanche og efter 4 sejladser i 8-13 m/s var de 19 besætninger godt mørbankede. Søren Koitzsch kunne ikke holde kadancen og endte på en samlet 3. plads. BB10 M klubbens formand Bjarne Venø fra Skælskør tog sølv.

Som en del af DM, har der i nogle år – som en intern konkurrence og til stor morskab i klubben – været afholdt Midtjysk mesterskab. Reglerne for deltagelse er lidt uklare, men en af betingelserne er bl.a. at man ikke må sejle for hurtigt! Derudover ændrer de geografiske tilhørsforhold for deltagelse sig fra år til år.

I år deltog bl.a. en svensk båd, lige som Sejlforeningen Enigheden fra København var med i Midtjysk mesterskab. Årets midtjyske mester, i dette lidt specielle løb, blev vundet af Jakob Svendsen fra Ålborg i Den 70.

Stævnet blev arrangeret af Bogense Sejlklub, som havde sørget for perfekte rammer for årets DM, som løb af stabelen i weekenden

Se resultater her: www.bs-resultater

Se herlige billeder fra stævnet her: www.bs-billeder

content-loader
content-loader
content-loader