Gå til hoved-indhold
Hovedskottet på Elvstrøm 717 er lavet af 10mm WBP krydsfiner med tre lag rowing på hver side.Kort Nyt
Hovedskottet på Elvstrøm 717 er lavet af 10mm WBP krydsfiner med tre lag rowing på hver side.

Elvstrøm 717 skot er nu epoxystøbt

Selvbyggeren Jesper B. Larsen er tættere på at få sin Elvstrøm 717 med svingkøl klar. Ny dagbog fra sejleren, der drømmer om Mini Transat over Atlanten. Se også video.

Af Troels Lykke |

Så har der igen været gang i epoxystøbningen. Vejret var godt og temperaturen høj så det har de sidste par døgn været perfekt vejr til epoxy støbning. Det skriver Jesper B. Larsen på sin blog: Jebl.blogspot.com

Jeg har nu fået støbt det nye hovedskot i båden samt støbt op til nye røstjerne 20 grader bag ved masten.

Hovedskottet er lavet af 10mm WBP krydsfiner med tre lag rowing på hver side. Allerede i dag efter blot 12-18 timer er skottet utroligt stift.

Har desuden fået støbt forstærkninger i agten for kølkassen. Mangler nu blot en række langsgående forstærkninger bl.a. under cockpit og foran masten, så er støbearbejdet overstået. Så mangler der blot ror, beslag og alt det andet udvendigt.

Mange har skrevet og spurgt, hvad det er for nogle sorte fibre der støbes med i laminatet. De mange sorte streger i støbningen skyldes hverken kulfiber eller smart mønster, men er blot streger efter den sorte spritpen jeg bruger til at markere, hvor måtterne skal klippes..., skriver Jesper B. Larsen.

content-loader
content-loader
content-loader