Gå til hoved-indhold
Jørgen Sørensen, 45 år, foran Tempo Bådsalgs nye servicevogn, flankeret til højre af Henrik Jørgensen og Gert Sørensen, indehavere af Tempo BådsalgKort Nyt
Jørgen Sørensen, 45 år, foran Tempo Bådsalgs nye servicevogn, flankeret til højre af Henrik Jørgensen og Gert Sørensen, indehavere af Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg udvider og styrker servicen

Ishøj-firma trodser krisen. Jørgen Sørensen er nemlig hyret som ny servicemedarbejder af Henrik Jørgensen og Gert Sørensen, Tempo Bådsalg, til service i Danmark fra firmaets nye servicevogn.

Af Troels Lykke |

-Vi har så hamrende travlt, at udvidet besætningen med en ny medarbejder, Jørgen Sørensen, her midt i finanskrisen. Han skal primært køre rundt i hele Danmark og yde aftersale service til vores kunder, siger Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg.

Det er kun 3 procent af Tempo Bådsalgs solgte både der leveres til Ishøj Havn. De øvrige bliver leveret til alle egne af Danmark

- Derfor er det nødvendigt med kørende service, der kan rykke hurtigt ud, fortæller Henrik Jørgensen.

Service er vigtig

-Her hos Tempo Bådsalg lægger vi meget vægt på at levere en rigtig god service til vores kunder, og efter vores mening er det netop god og effektiv service, der kendetegner en rigtig bådhandler. Vi ved at netop vores service ofte får kunder til at vende tilbage til nye bådhandler.

-Vores service er i høj grad medvirkende til at vi kan holde omsætningen oppe i disse tider tider. Vi er ikke gået tilbage i antal solgte både, og sælger stadig ca. 200 nye og brugte både om året, eller næsten én båd pr. arbejdsdag, fortæller Henrik Jørgensen.

Mekaniker og lystfisker

45 årige Jørgen Sørensen er uddannet mekaniker og har været fem år hos Ketner Marine. Han er også bådentusiast og har haft både og lystfiskeri som sin store fritidsinteresse de sidste 15 år.

Hos Tempo Bådsalg yder han al teknisk support og service til kunder i hele Danmark fra firmaets nye servicevogn. Jørgen Sørensen har den nødvendige brede erfaring til klare jobbet, der byder på nye udfordringer hver eneste dag.

www.tempobaadsalg.dk

content-loader
content-loader
content-loader