Gå til hoved-indhold
Du kan se Dufour 405 i nyeste 2012 udgave på bådudstillingen i Egå. Foto: Floor MarineUdstyr
Du kan se Dufour 405 i nyeste 2012 udgave på bådudstillingen i Egå. Foto: Floor Marine

Floor Marine ny forhandler af Dufour Yachts

Floor Marine A/S med Michael Floor i spidsen er blevet ny forhandler af Dufour Yachts, der før blev forhandlet i Randers. På bådudstillingen i Egå viser Floor de nyeste Dufour modeller.

Af katrine bertelsen |

Med baggrund I den dynamiske verden vi lever i, er det med  glæde, at vi hos Floor Marine, byder Dufour Yacht velkommen, fortæller Michael Floor fra Floor Marine.

Dufour Yacht burde være kendt af de fleste i sejlerkredse,  da mærket har været repræsenteret på det danske marked gennem en lang årrække af forskellige importører, senest af Sejlerliv i Randers.  Dufour Yacht er i dag et søsterselskab til Bavaria Yacht, idet begge er ejet af Bavaria Holding.

Hos Floor Marine har vi taget dette skridt, idet vi tor på, at  fremtiden i vor branche byder på multibrand bådhuse der kan give kunden et større udvalg – helt parallelt til det vi ser i bilbranchen.  Det nye tiltag betyder, at vi nu kan tilbyde nye Bavaria og Dufour sejlbåde fra ca. 700.000 kr. og op til ca. 4 mio. kr. Vi fortsætter naturligvis med motorbåde fra Bavaria og Greenline, forklarer Michael Floor.

Samarbejdet med Dufour betyder at vi dels vil få nogle større både og nogle både hvor der er lagt  stor vægt på performance end det vi tidligere har set hos Bavaria.  Bådene fra Dufour har ofte været med i kapløbet og vundet priser på ”årets båd”.

Til den kommende flydende bådudstilling i Egå, er det lykkedes - på kort varsel - for Floor Marine at få to nye DUFOUR sejlbåde hjem. Vi viser modellerne 375 og 405 i nyeste 2012 udgave.

Bådene har et omfattende udstyr og kan bedst betegnes som Performance Cruiser, hvor der er lagt vægt på såvel fart som komfort.

Kilde: Pressemeddelelse, Floor Marine

content-loader
content-loader
content-loader