Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Dansk Sejlunion outsourcer sponsorarbejdet

Det bliver firmaet TBDA, der frem til og med OL 2012 skal stå for koordineringen af Dansk Sejlunions sponsorarbejde.

Af katrine bertelsen |

Dansk Sejlunion har netop indgået en samarbejdsaftale med firmaet TBDA, der frem til og under de Olympiske Lege i London næste år skal stå for den overordnede koordinering af sejlunionens kommercielle aktiviteter.

"Vi har valgt at outsource opgaverne omkring etablering af sponsorater og kommercielle partnerskaber til TBDA, fordi de har et indgående kendskab til sejlsporten, og vi kender firmaet som en meget kompetent partner til at gennemføre Dansk Sejlunions kommercielle strategiske mål," siger Dansk Sejlunions generalsekretær Dan Ibsen om det nye samarbejde.

Gode danske muligheder

Hos TBDA ser partner Steen Leth-Jørgensen store muligheder i dansk sejlsport, og han burde vide, hvad han snakker om. Den tidligere Laser-sejler på højt niveau har både været ansat i Team Danmarks marketingselskab, og har også arbejdet for firmaet ISL Worldwide i Schweiz, hvor han var ansvarlig for salg af sponsorater til VM i atletik for det internationale atletikforbund.

"Dansk Sejlunion råder over nogle meget attraktive Business-2-Business muligheder, som du ikke finder lignende i mange andre sportsgrene. Kigger man alene på den kommende sæson er det både ved EM, VM og World Cup-stævnerne muligt at komme eksklusivt tæt på nogle af verdens allerbedste indenfor deres sportsgren, og det endda ved nogle meget eksklusive internationale events. Og næste år er der derudover også OL 2012 som det helt store flagskib," siger Steen Leth-Jørgensen.

Udover at overtage koordineringen af det allerede eksisterende sponsorabejde bliver det i tillæg bliver TBDA's opgave at finde større sponsorer til en række af Dansk Sejlunions indsatsområder som for eksempel Sejlerlandsholdet, tursejladsområdet og forskellige større nationale og internationale begivenheder i Danmark.

Kilde: Pressemeddelelse, Dansk Sejlunion

Links:

 www.sejlsport.dk

http://www.tbda.dk/

content-loader
content-loader
content-loader