Gå til hoved-indhold
Karla 2 er blevet gennemgået fra A til Z, så alt skulle være tip top til Palby Fyn Cup. Her under en træningssejlads i Holbæk industrihavn. Foto: Henrik JørgensenKapsejlads
Karla 2 er blevet gennemgået fra A til Z, så alt skulle være tip top til Palby Fyn Cup. Her under en træningssejlads i Holbæk industrihavn. Foto: Henrik Jørgensen

Dødsdømte Visione 3 genopstået som Karla 2

Visione 3, der blev totalskadet under Flensburger Woche i 2010, er genopstået med Sten Jørgensen fra Holbæk som ny ejer. Karla 2 sejler Palby Fyn Cup i weekenden.

Af katrine bertelsen |

Sten Jørgensen har fået kulfibermast og kickingstrap repareret. Han siger til minbaad.dk.

”Masten er blever repareret af Southern Spars og de siger, at den er stærkere end før. Derudover har der været rigtig mange småting. Mens båden lå i Sønderborg har der været ubudne gæster om bord, og taget en masse blokke mm. Så det har ikke været helt billigt at få den i kapsejladsstand igen, de primære omkostninger ligger dog i masten.”

Steen Jørgensen, der før har bygget sin egen Frøken 34, fortæller at besætningen har trænet de sidste halvanden måned for at blive klar til Palby Fyn Cup i den kommende weekend, og derefter står der Classic Fyn rundt og Big Boat Challenge på skemaet.

”Jeg er ikke verdensmester”, siger Sten, der har fået en del af den gamle besætning med, bl.a. Peter Boy. ”Men vi håber da at komme i top 3 blandt DH-sejlerne.”

Navnet Karla er en sammentrækning af Stens to børns navne, Karoline og Lasse. Båden har en besætning på 10-12 mand.

Følg med i sejladsen her: http://www.palbyfyncup.dk/

content-loader
content-loader
content-loader