Gå til hoved-indhold
Spækhuggersejladserne kan følges på Tractrac. Foto: R. HansenKapsejlads
Spækhuggersejladserne kan følges på Tractrac. Foto: R. Hansen

27 Spækhuggere til start i Aarhus

I år er Århus Sejlklub arrangør af DIF DM for Spækhuggerne, som er et af de største danske klassebådsfelter. Stævnet sejles i Århus den 30. juni til den 2. juli

Af katrine bertelsen |

Århus Sejlklub har i samarbejde med Spækhugger klubben har lagt sig i selen for at leve op til sit ry, som et fedt sted for sejlerne at holde et DM.

Banerne er i orden og specielt på land er der gjort en stor indsats for et vellykket arrangement. Der er arrangeret en god båd at sove i til alle der har ønsket det,  og Fredes Flyvende Tallerken sørger for bespisningen. Vores andre sponsorer har igen i år givet mulighed for at sejlerkammerater og andre interesserede kan følge sejladserne på TracTrac.

Spækhugger klassen formår år efter år at samle klassen, som består af gamle søulke som gennem mange år har lært at udnytte bådens potentiale fuldt ud, og unge topsejlere som hvert år giver dem kamp til stregen.

Vi har mødt stor velvilje fra sponsorerne Ulmann Sails, Böklunder, Bådmagasinet og Biltema som sponsorerer flotte præmier til de fremmødte Spækhugger sejlere.

Spækhugger DM løber af stablen i dagene 30. juni til 2. juli 2011.

Læs mere på:  www.spaekhugger.dk

Kilde: Pressemeddelelse, Ricky Hansen

I 2005 fik sejlerne selskab af to delfiner i Aarhusbugten. Foto: R. Hansen

Rasmus Køstner og mandskab i spækhugger. Foto: R. Hansen

content-loader
content-loader
content-loader