Gå til hoved-indhold
Jesper Davidsen fra Ullmann Sails i Aahus skal sejle i en J/80 - vi spiser hver 3. time for at holde blodsukkeret konstant for ikke at blive trætte, siger han. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Jesper Davidsen fra Ullmann Sails i Aahus skal sejle i en J/80 - vi spiser hver 3. time for at holde blodsukkeret konstant for ikke at blive trætte, siger han. Foto: Troels Lykke

Palby Fyn Cup livesending udsat pt.

Opdateret: Livesendingen lader vente lidt på sig. Der er tekniske problemer. Minbaad.dk er i Bogense og kommenterer fra 10.45 på palbyfyncup.dk. I aftes var der tips og rygter på havnen, første start kl. 11. Katamaran nåede ikke start da mast knækker.

Af Troels Lykke |

Lige nu er der 351 både tilmeldt Palby Fyn Cup og senest er blandt andet Extreme 40eren kommet fra Aarhus, en tur der let kan sejles på et par timer hvis vejret er til det.

Carbon3 og Extreme Challenger forventes at slås gevaldigt, når de starter klokken halv tre i dag, men der er også Dragonfire med Jens Quorning og Creme Fræs med Peter Boldsen, der har taget OL-sejleren Allan Nørregaard med.

-Vi kan jo nok ikke slå de 40 fods både som Carbon3 og Extreme 40eren, men vi skal da ned på 11-12 timer om Fyn, sagde Allan Nørregaard, der havde taget en pause fra 49er-sejladsen.

Quorning med hos Carbon3

Carbon3 har allieret sig med flerskrogseksperten Eric Quorning, der mener trimaranen kan komme under 10 timer.

ScanNet, 28 fods katamaran fra Kolding kommer ikke med, da båden for anden gang på en måned smed masten for en uge siden, så ejeren Jørgen måtte springe i vandet for ikke at blive ramt af den kraftige kulfibermast. Om bord var også Allan Nørregaard.

De seneste tre år har Jørgen og ScanNet-bådene haft uheld lige før og under Palby Fyn Cup.

Op mod halvdelen af feltet har nu taget imod en TracTrac så man kan følge dem på www.palbyfyncup.dk hvor der er live-sending fra klokken 10.45.

Mand fra TV2 Sporten - 8 timers snak

Undertegnede Troels Lykke skal kommentere på sitet og live-sendingen står Thomas Thoning fra TV2 sporten for, efter initiativ fra Palby Marines Christina Rosenkvist.

Vi håber signalet går fint igennem og send gerne en sms til undertegnede på 21 66 57 37 hvis I vil vide noget, som vi kan se eller hvis jeg siger noget vrøvl der skal rettes. Jeg skal tale i omtrent 7-8 timer i træk...

Undervejs vil der være pauser, hvor der ikke tales, men blot sendes gps tracking, også alt efter hvor kraftigt signalet vil være til søs.

Vi følger også bådene efter sidste start, som vi forventer går mod Lillebælt først.

Katrine Bertelsen fra minbaad.dk vil opdatere sitet her løbende.

 

Carbon3 skal vise sit værd i dag.

Luffe 40 sejlere fra Aarhus.

content-loader
content-loader
content-loader