Gå til hoved-indhold
Det var en kold omgang i 2010. Men Mads Christensen har tænkt sig at prøve at vinde, selv om han ikke bliver alene på banen i år. Foto. ØRCKapsejlads
Det var en kold omgang i 2010. Men Mads Christensen har tænkt sig at prøve at vinde, selv om han ikke bliver alene på banen i år. Foto. ØRC

Øresund Rally igen i år - en båd deltog i 2010

Så er der enestående mulighed for at bære grønne jeans med stil. ØRC Øresund Rally for Cruisers, Malmø-Kbh, sejles igen i år, denne gang i september, måske med mere end en båd?

Af katrine bertelsen |

Der var mange der grinede sidste år, da Mads Christensen og gaster sejlede ØRC alene, i snevejr og vandt!

- Vi vandt overalt og satte rekord. Ret godt klaret da det kun var os der deltog. Vi håber, at der er flere både med til næste år, til at slå vores rekord. Vi tænker på at lave det til et organiseret stævne, måske i september måned, sagde Mads dengang til minbaad.dk.

Og Mads er en ordholden mand. Denne gang er datoen d. 24. september, hvor der er en enestående mulighed for at kunne bære grønne bukser med stil.

- ØRC er en sejlads over Øresund fra København til Malmø. Efter gennemførelse har man retten til at bære grønne bukser, fortæller Mads, der selv er indehaver af både røde og grønne bukser.

Hvor og hvornår

Starten til ØRC Øresund Rally for Cruisers 2011 går lørdag d. 24. 9. kl.14.00.

- Startlinjen bliver mellem to mærker i farvandet i Hellerup/Tuborg området. Præcis hvor kommer vi tilbage med, lover Mads. Nedtællingen bliver over VHF.

Der er middag lørdag aften i Malmø ca. klokken 20.00. Stævnet er helt gratis, du skal kun betale havnepenge og din middag i Malmø.

Præmierne er sponserede af Henri Lloyd og North Sails

Kontakt og tilmelding

Kontakt og tilmelding på ØRCs facebookgruppe: www.facebook.com

Eller mail til Mads Christensen på: mads@od.northsails.com

Mads ved roret i 2010.

Det var koldt!

Med torsoen om bagbord.

content-loader
content-loader
content-loader