Gå til hoved-indhold
Samsungs mobiltelefon har også indbygget FM-radio, med optager. Foto: SamsungUdstyr
Samsungs mobiltelefon har også indbygget FM-radio, med optager. Foto: Samsung

Telefonen der tåler det meste

Samsungs vand- og støvtætte mobil Xcover 271, der også er udstyret med 3G og indbygget GPS, er perfekt til sejleren og tåler også en tur i gulvet.

Af katrine bertelsen |

Vi er mange der har savnet et godt bud på en mobil, siden Nokias gamle sort/orange håndværkermodel. Samsungs Xcover 271 lyder henad noget af det rigtige.

Samsungs Xcover 271 er IP67 certificeret, som garanterer, at den er modstandsdygtig over for vand og støv. Xcover 271 kan klare at ligge på én meter dybt vand i 30 minutter og tåler hårde stød og har en ridsefri skærm.

Telefonen er godkendt af den amerikanske hær, måske det med at den er støvtæt er vigtigt i ørkenkrige...

Xcover 271 har indbygget digitalt kompas, og lommelygte. GPS med Google maps er også standard, hvilket ikke er så meget til sejlads, men vi færdes jo også på landjorden. Mobilen har et batteri der kan holde op til 25 dage på standby, og indbygget skridttæller.

De IP-certificerede mobiler er til dem, der skal bruge en mobil, som kan tages med på arbejde, på vandet eller på skituren, uden at være bange for at den går i stykker.

Mobilen er også udstyret med 3G, en stor farveskærm og videoopkald. Støj på vandet eller på arbejdspladsen klares med mobilens støjreducerende funktion.

Det store tastatur gør , at du ikke behøver tage handskerne af, når du skal bruge mobilen, og plastikmaterialet den er lavet af gør, at mobilen altid ligger godt i hånden – også med våde hænder.

Fakta:

Xcover 271 (B2710) er en 3G-mobil med en 2” farveskærm. Den er certificeret til IP67, kan håndtere de mindste støvpartikler og holde til at lægge i vand på én meters dybde i op til 30 minutter.

Størrelsen er 120,7 x 53 x 17,9 millimeter. Batterilevetid er på op til 600 timer (2G) og 500 timer (3G) på standby, og henholdsvis 19 og syv timer i brug. Den er udstyret med to megapixel kamera, videooptagelse af 15 billeder per sekund, GPS med navigation via Google Maps, digital kompas, skridttæller, FM-radio med optagelse og musikafspiller. 30 megabyte hukommelse og et hukommelseskort.

Pris: Ca.1100 kroner, men tjek nettet for en bedre pris.

Om IP67:

IP (Ingress Protection rating) er et international rating system, der måler hvor godt udstyret kan tåle vand og støv. Jo højere tal jo bedre beskyttelse.

Det første ciffer repræsenterer gennemtrængende objekter, hvor 6 er det højeste niveau og betyder at mobilen er støvtæt. Andet ciffer er beskyttelse mod vand, hvor 7 er det næsthøjeste niveau og betyder at enheden er vandtæt ved dyk på én meter vand i 30 minutter.

content-loader
content-loader
content-loader