Gå til hoved-indhold
Sonim XP3300 kan ikke så meget, til gengæld holder den til næsten alt. Foto: Sonimtech.comUdstyr
Sonim XP3300 kan ikke så meget, til gengæld holder den til næsten alt. Foto: Sonimtech.com

Sonim XP3300: Verdens stærkeste mobiltelefon

Den amerikanske mobiltelefon Sonim XP3300 Force er blevet testet af Guinness rekordbog. De udsatte telefonen for et fald på 25 meter – og den klarede det. Se video.

Af katrine bertelsen |

Sonim XP3300 er nu officielt verdens mest robuste mobiltelefon, da Guinness rekordbog har verificeret, at telefonen tåler et fald fra hele 25 meter mod beton.

Sonim XP3300 er en ultra robust mobiltelefon som overgår Milspec (specifikationer for militært udstyr). Den er blevet trukket efter en båd og en motocykel, kørt over af biler, frosset ned i isblokke, støbt ned i beton, sandblæst og forsøgt druknet – og den virker stadig.

XP3300 er testet mod vand, damp, kemikalier, stød, vibrationer og temperatursvingninger fra -20°C till +55°C.

Den højopløste 2 tommer skærm beskyttes af et 1,5mm tyk Corning ® Gorilla® glas. Opløsningen er på 240 x 320 pixels. Desuden har Sonim brugt en fiberglasblanding til telefonchassiet.

Telefonen er udrustet med ”Assisted GPS” som giver en nøjagtig og hurtig lokalisering, men har ikke 3G eller Wi-Fi . Batterikapaciteten er god. Den kan klare op til 20 timers samtaletid eller 26 timers GPS- sporing.

XP3300 er en quad-band GSM-enhed med GPRS og EDGE, og kan sende SMS, MMS og e-mails. Telefonen udstyret med et 2 megapixel kamera, som også har LED-blitz. Kameraet kan – påståes det – også tage billeder under vand, hvilket er en fiks lille feature, når man er sejler. Sonim giver tre års garanti som standard.

Alt i alt en telefon der ikke kan ret meget, men til gengæld er god til det den kan. En håndværker- eller sejlertelefon.

Telefonen koster fra ca. 2.500 kr.


Læs mere på: www.sonimtech.com

 

content-loader
content-loader
content-loader