Gå til hoved-indhold
HDS Gen2 Touch modellerne fra Lowrance, kommer i 7, 9 og 12” widescreen.Udstyr
HDS Gen2 Touch modellerne fra Lowrance, kommer i 7, 9 og 12” widescreen. Den koster fra 9.999 kr.

Lowrance lancerer ny HDS® Touch med widescreen

HDS, som er en verdens mest solgte multiinstrumenter, kommer nu i en Touch udgave. Det fås som ren kortplotter og som kombiinstrument, forklarer Palby Marine.

Af Troels Lykke |

Lowrance præsenterer i dag den helt nye touchscreen HDS Gen2 Touch. En widescreen kortplotter og multiinstrument, der udvider det eksisterende HDS® sortiment.

Den nye Lowrance HDS Gen2 Touch tilbyder de bedste fishfinder teknologier på markedet med Broadband Sounder™ og StructureScan® HD indbygget i enheden.

Det fortæller Palby Marine fra Kolding til pressen.
 
Lowrance HDS Gen2 Touch er en super effektiv korplotter og er enkel at integrere med Lowrance’s omfattende sortiment af moduler, herunder den prisbelønnede Broadband Radar™ og SonicHub® marine audio. Det betyder, at alt hvad sejleren har behov for, nu er ved hånden.

Største skærm
 
Chief Operating Officer i Lowrance, Louis Chemi siger:

“Den nye HDS Gen2 Touch kombinerer alle de overlegne fiske-ekkolod og navigationsinstrument-teknologier en sejler nogensinde kunne ønske sig. I et slankt, let-at-bruge touchscreen multifunktions system, der omfatter vores største skærm nogensinde, den nye 12-tommer HDS-12 Gen2 Touch. De revolutionerende integrations kapaciteter på HDS Gen2 Touch parret med den indbyggede Broadband Sounder™ og StructureScan® HD, hjælper vores kunder med at få mest muligt ud af hver eneste time på vandet.”
 
Touchscreen Control med ekseptionelt lyse 1200 og 1500 nit skærme, som kan bruges i direkte sollys. HDS Gen2 Touch modeller giver fleksibilitet til at tilpasse og konfigurere skærmvisninger med op til fire paneler på en gang.

Hurtig zoom

Ubesværet touchscreen betjening gør panorering og zoom hurtig og mest af alt, let at lære med sin intuitive ikon-styrede menu. HDS Gen2 Touch har også fem trykknap muligheder, der giver brugerne mulighed for fuld kontrol i enhver situation.
 
Indbygget fishfinder teknologi: HDS Gen2 Touch fiske-ekkolod modellerne har både en indbygget Broadband Sounder™ og StructureScan® HD.

Desuden har den Sidescan og Downscan. Brugerne vil drage fordel af det legen-dariske Lowrance ekkolod og billed visning med større følsomhed, uforlignelige ekko klarhed og undervands definition, som har vist sig at finde flere objekter, fortæller Palby Marine.

Fakta om HDS Gen2 Touch
 
Til alle HDS Gen2 Touch ekkolods-modeller fås en 50/200 kHz Skimmer® transducer til brug på dybt vand eller en 83/200 kHz Skimmer® mulighed for kyst-og sø. Enhederne er også kompatible med Airmar® in-hull eller thru-hull transducere i op til 1 kW drift.
 
Kraftfuld Navigation: HDS Gen2 Touch skærme har en meget præcis, intern 1 Hz GPS antenne og med mulighed for at tilslutte en ekstern 5 Hz GPS-antenne. Modellerne er præinstalleret med Navionics® basemap kartografi. Alle modeller har en standard SD-kortlæser og er forenelige med Navionics kort.

Kan ses i 3D
 
Navionics Platinum + søkort kan ses i 3D - en ekstra dimension til vandaktiviteter. 3D perspektivet gør det også muligt via StructureMap display funktionen at scanne og overlay undersøiske StructureScan HD-billeder direkte på et diagram i real-tid - eller oprette gemte StructureMap visninger af deres favorit sejlads, fiskeri eller dykker områder. Kan vises hvor som helst - uden brug af computer.
 
Uovertruffen Netværk og Integration: NMEA 2000®, NMEA 0183® og Ethernet kompatibel. HDS Gen2 Touch serien giver mulighed for at flere skærme i netværket kan dele alle oplysninger.

Når HDS Gen2 fiske-ekkolod/plotter modellerne er forbundet i netværk med andre, vises der kun fuldt fungerende kombinationsenheder. Derud-over har 9 og 12-tommer touch-modeller Dual Ethernet porte for større udvidelsesmuligheder ved et separat netværk-hub - uden ekstra omkostninger. De har også to SD-kortlæsere, plus en video indgang for undersøiske kameraer eller kameraer ombord.

Trådløs forbindelse
 
Trådløs forbindelse: Navico’s GoFree Wireless-modul og app til Lowrance, Simrad Yachting og B&G-skærme vil være til rådighed for brug sammen med HDS Gen2 Touch i begyndelsen af 2013.

Denne innovative add-on hardware mulighed, giver trådløs tilslutning af multifunktionssystemet og fuldt grænseflader med motor data, brændstof oplysninger, sensorer og transducere, for at nævne et par stykker.

Når parret med det trådløse modul, kan brugerne downloade GoFree Wireless app på deres iPhone og iPad eller Android-enheder til at fjernstyre, se og kontrollere deres HDS Gen2 Touch skærme.
 
Lowrance HDS-7 Touch multifunktions skærme vil kunne købes fra idag, HDS-9 Gen2 fra november 2012 og HDS-12 Gen2 Touch fra december 2012. Den koster fra 9.999 kr.

Se mere på www.palby.dk

content-loader
content-loader
content-loader