Gå til hoved-indhold
Udstyr

Ny Lowrance Elite-7 med widescreen - ideel til at finde fisk

Lowrance lancerer i dag den nye Elite-7 Hybrid Dual Imaging (HDI) serie. Den fås både som fishfinder, kortplotter og kombi model, fortæller Palby Marine i Kolding.

Af Troels Lykke |

Den 7” widescreen giver brugeren mulighed for at se mere sonar historie, større søkort og flere detaljer i splitscreen.

Alle Elite-7 modeller med fishfinder, har også Hybrid Dual Imaging™ (HDI), der kombinerer både Broadband SounderTM og Downscan ImagingTM, to prisbelønnede teknologier, som giver den bedst mulige visning.

Den nye Lowrance HDI Skimmer® transducer har både indbygget Broadband Sounder teknologi samt Downscan Imaging.

Broadband Sounder er ideel til at finde fisk, mens Downscan Imaging giver et nemt forståeligt billede af bunden.

Med den eksklusive Lowrance Downscan overlay funktion, kan brugeren ligge Downscan laget indover Broadband Sounder billedet og dermed få et fantastisk detaljeret skærmbillede, der klart adskiller fisk fra den omgivende struktur.

Det fortæller Palby Marine i Kolding i denne pressemeddelelse.

Lowrance Advanced Signal Processing (ASP) reducerer behovet for manuelt at justere indstillingerne for at se fisk, struktur og bund detaljer mere tydeligt.

Den praktiske TrackBack™ funktion giver brugeren mulighed for at gense tidligere indspillet sonar historie. Ved brug af Elite-7 kombi modellen, kan brugeren via TrackBack™ afmærke et waypoint.

Præcis GPS antenne indbygget

Elite-7 modeller med kortplotter har en meget præcis GPS antenne indbygget. Et mikro SD-kort kan bruges til at vise Navionics® Gold søkort.

Alle Elite-7 kortplottere er også kompatible med den nye online Insight Genesis, en kort-skabelsestje-neste, der giver brugeren mulighed for at lave egne detaljerede kort udfra deres sonar optagelser.

Elite-7 modellerne er udstyret med et nyt multi-display, der giver brugerne mulighed for at vælge op til tre paneler i split-screen mode for at se kort, ekkolod og DownScan Imaging - alle på en skærm samtidigt.

Let-at-bruge-menu

Desuden har Elite-7 “let-at-bruge” menu-systemet, som giver hurtig adgang til alle funktioner og NMEA2000® tilslutningsmuligheder, som giver waypoint deling blandt de netværksforbundne displays og kommunikation med eksterne netforbundne GPS’er.

Greg Konig, produktchef hos Lowrance:

“Elite-7 kombinerer kraftfuld Lowrance teknologi og nye sonar display kapaciteter med en større, bredere og super funktionel 7-” skærm. Efter at have testet vores nye Hybrid Dual Imaging med en række professionelle fiskere, er jeg overbevist om, at alle brugere kan se fordelene, som det giver deres fiskeri samt sejl oplevelser.“

Den nye Lowrance Elite-7-serie består af Elite-7X ekkolod, Elite 7M kortplotter og Elite-7 kombi model. Alle Elite-7 modeller med ekkolodsfunktion leveres med HDI 83/200 kHz Skimmer® transducer med indbygget 455/800 kHz transducer for Downscan Imaging.

Elite-7 med kortplotter leveres med blankt Navionics® SD-kort med mulighed for online køb af søkort.

Alle transducere til Lowrance HDS modeller er også kompatible med Elite-7 serien.

Lowrance Elite-7 serien vil kunne købes fra marts 2013.

content-loader
content-loader
content-loader