Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Arkivfoto fra Bella Center i marts 2012. Foto: Troels Lykke

Både i Bella tilbage i gamle rytme - 2013 droppes

Bådbranchen kan ånde lettet op. Der bliver kun en stor indendørs bådudstilling i 2013 og det er i Fredericia. Både i Bella kører igen i lige år.

Af Troels Lykke |

2011 var et vildt dyrt år for bådbranchen, da Både i Bella, efter opfordring fra Danboat, holdte bådudstiling i samme år som bådudstilling i Fredericia i Messe C som det hedder i dag. Det betød at forhandlere og importører var til udstilling i både København og Fredericia, det er der nu sat en stopper for.

Danboat har overfor Bella Center peget på at de i 2013 vil anbefale deres medlemmer at holde udstilling Fredericia i ulige år og Både i Bella i lige år.

Og nu vil Både i Bella i højere grad matche branchens og brugernes behov med afvikling første gang fra 7. – 16. marts 2014. Det fortæller Bella Center til pressen.

- Vi er i gang med et paradigmeskifte på vore messer og udstillinger og vil i fremtiden sammensætte nye produkter, som i højere grad matcher nye trends og dækker kundens behov. Bella Center vil ganske enkelt tilbyde den bedste videns –, oplevelses- og salgsplatform for både udstillere og besøgende. Det er baggrunden for, hvorfor vi har valgt at fokusere endnu skar-pere på bådbranchen i foråret 2014 med en relanceret version af vores bådudstilling ‘’ fortæller Salgs- og marketingdirektør Jacob Schmidt.

content-loader
content-loader
content-loader