Gå til hoved-indhold
Der er et godt samspil mellem både og biler, og mange af de besøgende har interesse for begge, siger Danboat-formand Jan Hansen.Kort Nyt
Der er et godt samspil mellem både og biler, og mange af de besøgende har interesse for begge, siger Danboat-formand Jan Hansen.

Danboat hilser biler velkommen i Både i Bella

Ford, Renault, Volvo, Hyundai, Landrover, Honda, Peugeot, Nissan, Suzuki, Mazda, Citroen, VW, Skoda, Seat og Audi sagt ja til at deltage på bådudstillingens bilområde.

Af Troels Lykke |

Både i Bella har fokus på at skabe udvikling og synergi og præsenterer derfor for første gang et område med nye biler, når udstillingen åbner den 24. februar i Bella Center.

Både og biler kan som forretningsområder drage fordel af hinanden. Det mener ledelsen af bådudstillingen i Bella Center og introducerer derfor for første gang et område med nye biler på Både i Bella 2012.

"Ideen for os har kort fortalt gået på, om 1 plus 1 ikke kunne blive til 3. Vi har set på hvorledes, vi kunne tilføre Både i Bella en "partner", der med sin egen identitet kunne supplere udstillingen og samtidig medvirke til at give den besøgende yderligere en oplevelse ved sit messebesøg," siger udstillingschef Bo Rasmussen. 

Idé fra Sverige

Tanken om to eller flere deludstillinger er ikke en ny dansk idé. I Sverige afholdes der bådudstillinger parallelt med vintersport, helse og fødevarer, og på Både i Bella afvikles der for tredje gang deludstillingen "Fiskeri i Bella".

Udstillerne tager godt imod det nye initiativ:

"Det er en god ide med et bilområde på bådudstillingen. Der er et godt samspil mellem både og biler, og mange af de besøgende har interesse for begge. Derfor mener vi også, at området vil gøre udstillingen mere alsidig, skabe større cirkulation og give de besøgende endnu en ekstra oplevelse," fortæller formand for brancheforeningen Danboat, Jan B. Hansen.

Følgende biler er klar

Indtil videre har bilmærkerne Ford, Renault, Volvo, Hyundai, Landrover, Honda, Peugeot, Nissan, Suzuki, Mazda, Citroen, VW, Skoda, Seat og Audi sagt ja til at
deltage på bådudstillingens bilområde.

Både i Bella holdes i Bella Center den 24.-26. februar og 1.-4. marts 2012.

www.baadeibella.dk

content-loader
content-loader
content-loader